Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 6 minutami je Alex napisal:

Ok, lahko bi bilo več teh kurnikov (enoprostorcev), a dejstvo je, da ni več toliko povpraševanja po njih. Zato tidi ne ponudbe 

Proizvajalci opuščajo programe, ki ne gredo več v promet. Z njimi imajo same izgube. 

Pa kaj še ...

Ljudje si bodo vedno želeli uporabnih avtov, kot so enoprostorci in karavani. No, vsaj del racionalne populacije, ki ne naseda SUV-maniji.

Kar počakajte par let, da se trend obrne, boste spet vsi kimali, kako super so novi enoprostorci, pa ta in oni karavan ... 😃

Praktični, več prostora, nižja poraba itd. Vse, kar ste pred to SUV-manijo že imeli.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 CD150 AT Attraction
Napisano
pred 2 urama je Evgen napisal:

Pozdravljeni, rad bi šel gledat ta avto. Pa me zanima še vaše mnenje kako se obnese, stroški večja popravila, napake na kaj moram biti pozoren itd..

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=18009158&display=Mazda Mazda6

Mene pri tem avtomobilu moti več resnih stvari:

1) Ne piše, da ni bil poškodovan ali karamboliran - torej je samo vprašanje, koliko jih je "fasal" in kako je popravljeno.

2) Vlečna kljuka. Recept za zjeban avto, sploh če pogosto kako prikolico vlači. S seboj potegne stroške sklopke, vztrajnika, amortizerjev ...

3) Ni fotografij notranjosti. Le zakaj?

4) Cena ni nizka, sploh za osnovni model ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 21 minutami je klemen 77 napisal:

Haha

Danes za popust sploh ne slisijo🤓

Zato pa so butična znamka.

In pred izumrtjem - v EU ne le pri nas.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano (urejeno)

A pa ste že kdaj vozili kakšno tole ameriško kračo?

Res me zanima, od kje takšno navdušenje nad njimi?

Jaz sem še eno predelano na 777 konjev vozil, pa razen dvakratnega žganja gum nekega hudega veselja nisem občutil.

Sta pa mi bila dosti bolj všeč Nissan GT-R in pa Audi R8 V10, ki ti dejansko pustita, da se pelješ kot v risanki. Dočim pri teh ameriških kračah sem vedno imel občutek, da bom z ritjo vse pometel, če pohodim do konca, sploh iz ovinka ven.

Popravljeno od dvorjan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prodaja mazde in nakup novega avta!
Napisano

Tale iz oglasa, kjer je vse menjano, je verjetno tempirana bomba. Toliko "zjebano", da se ne da porihtat, ne glede na to, kaj menjajo. Še vedno mogoče ni odpravljen vzrok za napake (mogoče šobe ščijejo) ipd. Če samo sešteješ, koliko denarja je šlo za odpravo opisanih napak - vsak, ki bi verjel, da je zdaj porihtan, bi ga zvozil do konca.

Pa AWD s temi kilometri je tudi veselica - bo Pelko kaj več povedal. 😃

Ziher se najde še kak drug manj tvegan voz.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Ko se naredil malo štale v salonu je na srečo prišel mimo model, ko je slišal prepiranje, ki mi je prodal cx30 . Nato se je on "izpogajal", da so mi priznali 30% popusta.

Tole je najbolj žalostno pri vsej zgodbi. Človek, ki je prodal avto in ve za dogovor, ni mogel doseči več.

Pa imaš kje na papirju zabeleženo, da je 1. servis brezplačno?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 11 minutami je skritikrt napisal:

In je sin lih kar kupil en set letnih...poceni in "Ultra High Performance"...bomo videli,k dosedaj je imel Dunlop Sport Maxx RT2 (zelooo dobre gume).

Uf, to pa utegne biti kar razlika. Naj jih "ulaufa" kot začetnik, torej doker ne začne škripati po 5 km/h gor, pol pa samo še 1-2 km/h. 😃

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano (urejeno)
pred 7 minutami je Slivka napisal:

Aha, ja, seveda. In to takega, ki ima samo spredaj pogon, nima dizelskega motorja in nima vlečne kljuke!

Saj lahko CX-60 dobiš z velikim dizlom, 4x4 (AWD) pa tudi vlečno kljuko bodo namontirali ... V bistvu je v Nemčiji cena zelo ugodna za tak paket.

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=351546167

+ ANHÄNGEZUGVORRICHTUNG TEIL-ELEKTRISCH SCHWENKBAR (Optional)
Anhängelast gebremst 2500 kg

Popravljeno od dvorjan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sicer pa Slivka povej, čemu se najlažje odrečeš?

Dolžini, širini, številu sedežev, pogonu 4x4, dizlu?

Jaz mislim, da bi tudi s potniškim Renault Trafficom dobro shajal. 2.0 DCI je super motor, vzdržljiv, moči dovolj (pa še povečaš jo lahko), prostora pa tudi. Pač je malce širši od osebnega avtomobila, to verjetno ne bo zahtevalo hudega prilagajanja. Pa tudi dolžina te ne bi smela motiti, če zdaj z BT-jko okoli skačeš. Poleg tega imajo tile Traffici ponavadi že vgrajene tudi kamere za vzvratno vožnjo (sicer jo pa za male pare dobiš pri Kitajcih).

Moj sosed ima potniškega Traffica, sicer 1.6 DCI, pa pozimi kakšne smučarje vozi čez Predil - je pač le prednji pogon, a z dobrimi zimskimi gumami zlepa ne omaga.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja @Slivka, to ne bo lahka naloga.

Sicer pa kak mlajši Renault Grand Scenic. Mislim, da 4x4 ne boš dobil, dovolj močnega dizla pa vendarle. In za znosen denar ...

WWW.RENAULT.SI

Ker velike družine cenijo tudi dizajn, ima Grand Scenic povsem prenovljen videz. Naj vas povsem navduši njegova sodobna podoba.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 sedan
Napisano
pred 38 minutami je MazdaBoy napisal:

Zadnjič sem enkrat sedel v cx-30, sem hotu še iti na eno testno vožnjo. A se mi samo zdi, da ima zelo ozek volan? 🤔

Ozek ne, je pa tanjši od starejših volanov. A lepo sede v roko in ga je užitek držati.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 sedan
Napisano
pred 9 minutami je Bini napisal:

Meni osebno je lepša kot 5 vratna,samo mašinsko siva in z X motorjem bi mogla bit....😊👍

Ja, samo taka je potem že 33.290€ ... Za ta denar moraš biti pa res zaljubljen vanjo ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 sedan
Napisano

Ker ste na trojko, sploh limuzinsko, že skoraj pozabili ... Malo osvežitvenega branja:

AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI

Ko se pri Mazdi odločite za Mazdo3 in na ceniku ne doplačate ničesar, dobite takšen avtomobil, osnovo. Pa gre res zgolj za štiri kolesa, štiri...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.