A pa ste že kdaj vozili kakšno tole ameriško kračo?
Res me zanima, od kje takšno navdušenje nad njimi?
Jaz sem še eno predelano na 777 konjev vozil, pa razen dvakratnega žganja gum nekega hudega veselja nisem občutil.
Sta pa mi bila dosti bolj všeč Nissan GT-R in pa Audi R8 V10, ki ti dejansko pustita, da se pelješ kot v risanki. Dočim pri teh ameriških kračah sem vedno imel občutek, da bom z ritjo vse pometel, če pohodim do konca, sploh iz ovinka ven.
Tale iz oglasa, kjer je vse menjano, je verjetno tempirana bomba. Toliko "zjebano", da se ne da porihtat, ne glede na to, kaj menjajo. Še vedno mogoče ni odpravljen vzrok za napake (mogoče šobe ščijejo) ipd. Če samo sešteješ, koliko denarja je šlo za odpravo opisanih napak - vsak, ki bi verjel, da je zdaj porihtan, bi ga zvozil do konca.
Pa AWD s temi kilometri je tudi veselica - bo Pelko kaj več povedal. 😃
Ko se naredil malo štale v salonu je na srečo prišel mimo model, ko je slišal prepiranje, ki mi je prodal cx30 . Nato se je on "izpogajal", da so mi priznali 30% popusta.
Tole je najbolj žalostno pri vsej zgodbi. Človek, ki je prodal avto in ve za dogovor, ni mogel doseči več.
Pa imaš kje na papirju zabeleženo, da je 1. servis brezplačno?
Dolžini, širini, številu sedežev, pogonu 4x4, dizlu?
Jaz mislim, da bi tudi s potniškim Renault Trafficom dobro shajal. 2.0 DCI je super motor, vzdržljiv, moči dovolj (pa še povečaš jo lahko), prostora pa tudi. Pač je malce širši od osebnega avtomobila, to verjetno ne bo zahtevalo hudega prilagajanja. Pa tudi dolžina te ne bi smela motiti, če zdaj z BT-jko okoli skačeš. Poleg tega imajo tile Traffici ponavadi že vgrajene tudi kamere za vzvratno vožnjo (sicer jo pa za male pare dobiš pri Kitajcih).
Moj sosed ima potniškega Traffica, sicer 1.6 DCI, pa pozimi kakšne smučarje vozi čez Predil - je pač le prednji pogon, a z dobrimi zimskimi gumami zlepa ne omaga.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa Mazdo 3 (ki je razred Golfa) bi bistveno lažje dobil bencinarko in z manj kilometri. 😃
Povezava za deljenje
Deli na druge strani