Tudi v karavanu se težje pralni stroj pelje, kot se je v prvi generaciji šestic. Tretja generacija šestic je zadaj podaljšan golf druge generacije. Isti naklon zadnje šipe...
Limuzine ne bi imel nikoli. Te oblike so res pase. Edino za it ob nedeljah za na kapučino. Zato pa karavanarji ne rabimo razno raznih prikolic.
Da limuzine nebi imel je TVOJ problem. Smo pa ljudje, ki jo imamo in nas ne moti, če jo ima kdo drug. Da imam pa prikolico in jo ZNAM vozit, je pa moj problem in me ne moti, če jo TI, Alex, ne ZNAŠ vozit. Ob nedeljah se ne vozim na kapučino, mi pa služi 24 ur na dan in 7 dni v tednu.
Eni si pač ne kupimo nov avto. Rabljenega pa tud pogledal nisem karavana. Pa ne ponižujem lastnike karavanov. Pač, eni imamo češke prikolice za na dopust, za vsakdanjo uporabo je pa dovolj velik prtljažnik v limuzini. Pa enkrat si vbij to v glavo.
Alex, dej please zmeri globino profila. Tole men ne zgleda 9 mm kot majo recimo Dunlop al pa GY. Tole bo prej 8mm al pa se na sliki čudno vidi. Sej ne da je to zlo pomembno, samo kilometrov je pa za vsak mm cca 10.000.
Pridem domov....luža pod avtom... Si mislim, da je to od klime... Pa pravi žena, da ni klime prižgala... Ops. Odprem pokrov pa vidim hladilno tekočino nad menjalnikom. Mehanik vabi.
V glavnem, spustilo neko tesnilo na nekem kolektorju...
Strošek minimalen... 80€ z delom. Zdaj pa veselo nove kilometre nabirat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Narobe sem napisal...
Števec nad volanom cel digitalen... To mi ni...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani