Fajn opis, hvala. Si ?ou na AC kej? Mene zanima, kak je z glasnostjo pr 130?
Pr nas pa ?e X motorja v trojki ne more? konfigurirat >_> Zakaj smo tolk odzadi?
Feel you brother, mel odgrnino z Avstrijko ... in ja zaradi nezadostnih dokazov, na koncu ni bil kriv nih?e ... torej vsak poravna svoje obveznosti.
K sm bral Slivko, sm si to?n to mislu, duster 4x4 z vsem kar majo xD
A je ?e ?ou kdo Scalo probat? Js sn se v?er z njo zapeljal, morm povedat, da je to biu moj prvi pa upam, da zadnji poskus z kavnim mlin?kom. ?e bi bla bol? zvo?no izolirana, od motorja bi ?e ?lo, amapak ko to za?ne ropotat, se kr bojim, da mi bo motor kam pobegnu Aja porabo na testnu sn meu pa 7.7 l/100km
Druga?e pa razen ropotajo?ega podvozja pa nestabilnosti zadka, pa njihove plastike ... niti nism meu dodatnih prito?b. Aja ?e cena, oni to prodajajo za 20+, vrjetno se da pol kej zglihat ampak, vseen nekak ne.
Pravijo pa, da bojo dobli 1.5 motorje z 150 km (trenutno sam z DSG prodajajo). Kar bi pa ?e za tale manj?i avto mogo? znalo kej poment.
Uuu skor sn pozabu, tut tle majo ?rno notranjost na strehi in stebri?kih. Pa mi ne pride tak ?voh.
No a ni to to? Kolko vem na manualu niamo radarskega tempomata od 0 naprej ampak nekje pr 30 neha delat?
Infotainment ... ok, res je.
MRCC .. je s starim kej narobe (resno spra?ujem, ker moja ga nima in me zanima kak se obna?ajo "stari"?)
stara varnost .. kaj je na novi trojki tolk novega v varnosti, misli? te sisteme k jih ma za prestreganje pre?nih vozil itn., pa kamera, da ti pove, da si utrujen?
Jp res je, ko se menjeval turbino pri Ferku, so ?e takrat namigovali na tak?no ceno.
Druga?e pa ve?je niti nima smisu met, dobi? ?e CX-5 al pa ?estko za mal ve?...
@Boss: kje si to bil? Ne vem, ?e ne bom sko?u jutr k Selmarju pogleat, ?e ?e majo limo. Pa majo ?e testno tudi?
Ni kdo od vas zgubu kak picikl dans na AC proti morju .. sli?al na radiu, da je v bli?ini tunela Markovec bil pecikl na prehitevalnem pasu o.O
@Jest: kak se ti je pa zdela znotri prostorna?
Napisano
?aki ?aki, ?estke se ne da naro?lit? Bil pred dvema tedna pr Selmarju u Cel, pa je glih en pred mano naro?al ...
Drrga? pa da ne bom off topic, insignio ti je ?e kdo ti??al pod nos?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani