Skoči na vsebino
Gume
Napisano
pred 4 urami je NevLado napisal:

jaz sem imel su4, ker so boljše kot sport

hitro jih je pobralo, sem bil pa ZELOOO zadovoljen z njimi, par strani nazaj sem napisal tole, ko sem kupil goodyearke

ps: letno naredim 35kkm hitre avtocestne vožnje nad omejitvijo in sem poleg juresa pomoje edini, ki takole nabira kilometre, sepravi vsaj 15k naredim z letnimi

reči NE nexenu je podobno kot reči NE hyundaiju, ker je korejc... kvaliteta je pa tam tam ali še boljša

Kakšne so ti bile pa Falken gume. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 4 urami je tommzy napisal:

Ne prodajalec je bil fer. Sva se ponovno srečala po tednu, dveh ko sem šel po original platišča in sem se pritožil glede barve pa porabe... 

Ampak mi je že prej ene 5x omenil da imajo doma isto le z ročnim pa črne feltne ker so mu všeč... 

Z njim se da vse dogovorit in pomenit tako, da dvomim da me je okrog prinesel. 

In me ni. Avto je super. Sem se končno navadil in je tudi poraba pala...

Tudi na servisih imajo navodila in vodje. 😉

Če se pa svečke bolj pogosto menjajo me pa sploh ni nategnil in so servisi cenejši na dolgi rok. 

Samo, da si zadovoljen.... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5 (2026)
Napisano
pred 22 minutami je Carot napisal:

Opazil sem, da ima Mazda eno boljših zadev, ki jih ima, to so adaptivni LED žarometi pri CX-5 in CX-30 sedaj samo še v najvišji(h) opremah, kar mi pa ni niti malo všeč, ker so te opreme z usnjenimi sedeži, ki pa jih ne maram. Brez teh adaptivnih žarometov, ki jih imam na obeh avtih pa avta ne kupim več.

Si siguren, da je pri CX-30 tako... 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 10 minutami je NevLado napisal:

a na servisu pa ni tega kar šefi rečejo? :lol:

Ne, tam v delavnici se pa marsikaj vidi, tudi tisto kar se šravfa..... :zvizga:

Šefov ni tam.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 1 uro je tommzy napisal:

Saj to je tudi meni prodajalc omenil, da se mi splača G bolj kot X motor že zaradi cenejših servisov? Pa ker nič ali zelo malo vozim po AC. 

Me pa zanima tole glede nihanja obratov saj mislim da tega ne bi smelo biti. 

Veš prodajalec v salonu propagira tisto kar mu šefi naročijo.... :nevem:

Na servisu izveš tisto kaj je res boljše in kje so kake težave in kje jih je mogoče preprečit, da motor dolgo lepo prede.... :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je NevLado napisal:

Sej te 870P so tut prave M+S... je pa to brezvezen pogoj, ker M+S pomeni samo "mud and snow" in se ne kategorizira kot prava zimska guma izven zakonodaje

Preverjene, zimske gume imajo tist triglav z zvezdico ;) to je faktor, da je guma kategorizirana kot zimska

To vsi vemo in jih tudi imamo, saj se drugačnih menda ne dobi, če kupuješ zimske... 😉

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)

Evo, jaz pa gor prave zimske M&S 🧤🧦🥾😁😂😉

IMG_20251105_151623.jpg

IMG_20251105_142016.jpg

IMG_20251105_151820.jpg

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Te so bolj za poletje kot za zimo, imajo eno snežinko in tisoč sončkov na gumi... 😂😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Eto, za Twinga nabavil zimske gume Falken pri GuneNa Dom. So ravnoprav sveže a niso Japonske ampak Poljske, verjetno delane v isti tovarni kot Sava in še katere... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 27 minutami je zeki napisal:

Ne vem, v čem je poanta kreganja kateri motor ima 0,5-1s boljši pospešek do 100km/h ali končno hitrost. To je tako brezpredmetno, kot primerjanje porabe goriva, kjer se nekdo dnevno vozi v službo po Dravskem polju in se hvali, kako ima dosti nižjo porabo od nekoga, ki se vozi izpod Areha v Maribor. Dandanes si lahko srečen, če se celotno pot voziš 120 po avtocesti ali vsaj 80 po lokalni. Zmeraj je neko sranje. Ali je nesreča, delo na cesti, naravna nesreča, kolesarji, traktorji, penzionisti, tuji turisti z avtodomi, pijandure, etc. Na našem koncu si lahko vesel, če najdeš odsek lokalne ceste kjer je omejitev 90 več kot 200m. Izjema so "kolovozi", kjer se normalen človek ne bi peljal več kot 50. Zadnje čase opažam vedno več omejitev na 70, 40 ali 30 cona bogu za hrbtom. V našem kraju so se v zadnjem mesecu začeli pojavljati ležeči policaji na mestih, ki nikoli niso bili problematični. Se pozna, da se bližajo lokalne volitve.

Zato pa sem nekje pred kratkim napisal kako je brezveze, da delajo elektrikarje s pospeški od 0 do 100 v 5 sekundah in 500 konji,po drugi strani pa prevozijo komaj do 500km.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 5 urami je Valh napisal:

Dober test. Sicer v Ita.

IMG_1335.png

Škoda, da nisem vedno prvi na semaforju.... 🥴😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 29 minutami je GregorV napisal:

Ja, točno pokrovček na sredini je problem. 😁

Morda bi se mi tudi kakšne druge felne dopade, če ne bi imele nekih čudnih logotipov. 😀

Ti se za pokrovčke sekiraš.... 🫣

Kupiš zelo lepe feltne in nebo noben pokrovčke gledal👍aja pa 18tke morjo bit.... 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Eto, čakam, da se gume na sl. Passatu menjajo.Ob tem se pa kofe pije.... 🤗🥴

17618302906988918290551410711231.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

To, da je motor z tem oljem na 80 je pravzaprav dober rezultat, se manj pregreva in tako lahko zdrži daljši interval menjave, teoretično.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Bomo enkrat pozimi v snegu šli na Roglo pa da vidimo test Hankook & Kleber.... 🤔🤗😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 8 urami je GregorV napisal:

Katero od "premium" znamk zimskih gum priporočate:

goodyear ultragrip performance 3

michelin pilot alpin 5

bridgestone blizzak 6

dunlop winter sport 5

...

Do sedaj še nisem varčeval pri gumah in tudi tokrat ne mislim. Vem, da se vsi ne strinjate s tem, ampak jaz sem za znane znamke...

WWW.AMZS.SI

Veliko pnevmatik, a le malo zares dobrih

Seveda za CX-30. 16". 

Kje kupujete gume, kje se najceneje dobijo?

Hvala

LP

Jaz bi tole izbral po vrstnem redu, vse so TOP... 👌

IMG_20251028_205612.jpg

IMG_20251028_205550.jpg

IMG_20251028_205517.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 2 urama je g.Wankel napisal:

Ej ti se pa kar precej obremenjuješ.

A nimate na CX-30 uno neki, k lahko lopute za zrak zapreš? :)

Same se zapirajo in odpirajo glede na temperaturo hladilne v kilerju... :nevem:

Po eni strani je pa to čist ok temperatura @tommzy

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 3 urami je GregorV napisal:

Katero od "premium" znamk zimskih gum priporočate:

goodyear ultragrip performance 3

michelin pilot alpin 5

bridgestone blizzak 6

dunlop winter sport 5

...

Do sedaj še nisem varčeval pri gumah in tudi tokrat ne mislim. Vem, da se vsi ne strinjate s tem, ampak jaz sem za znane znamke...

WWW.AMZS.SI

Veliko pnevmatik, a le malo zares dobrih

Seveda za CX-30. 16". 

Kje kupujete gume, kje se najceneje dobijo?

Hvala

LP

GumeNa Dom Shop poglej so letos precej ugodni glede na druge pa v Lj jih dvigneš brez stroškov. Malo primerjaj, ker je odvisno od znamke! 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.