Jaz pa vse skupaj rad to naredim doma in še mimogrede malo pokupam po skritih delih podvozja, pregledam zavore in zaščitim kakšne poškodbe na podvozju od kakega večjega kamenčka. 🤗
Vse skupaj mi vzame urco in pol kar pa dvakrat letno ni ravno neka potrata časa
"Iran presenetil z nenavadno ponudbo. Evropskim, azijskim in arabskim državam naj bi bil pripravljen odpreti Hormuško ožino v zameno za plačilo nafte v evrih ali juanih."
Tole bo pa za oranžnega dolfeta kaplja čez rob.
Saj se še spomnimo, kako so ZDA začele hibridno vojno proti zaveznici! Evropi samo zaradi tega, ker se je Evropa dogovarjala o plačevanju nafte z evri z nekaterimi arabskimi državami.
Upam, da ni ta novica še od par dni nazaj (1april) 🤔
Za opremo CX-30 Plus je že bil usnjeni volan, pravo usnje, kolikor mi je znano, sedaj novejši imajo vsi že serijsko pravi usnjeni volan. Res pa je to usnje neko gladko, ne zgleda najbolj premium, na otip in prijem pa ni tako slabo 😁
Jaz ne enga ne druzga... če pa Mazda pripelje novo šestico.... eee pol se pa lahko začnemo ment in ja, če bi recimo bila z motorji iz CX-60 sem pripravljen tud 50 jurjev pa še kej zraven dat.
Men je pa vseen smešno, ker, ko se pogovarjamo o top specs Superbu, ki je načeloma vrh ponudbe znamke, je cena 54k€ nezaslišana in nenormalno visoka. Potem imamo pa tukaj Mazdin SUV, kjer se vse šele začne pri 66k€, top spec pa je verjetno tam nekje pri slabih 75k€ je pa vse normalno.
Osebno mislim, da bi vsaj 10k€ morala bit ta Mazda cenejša, ker trenutno to ni ravno ugoden nakup sploh ob dejstvu, da nekoč so Mazde bile res price/performance/quality ene izmed najboljših izbir na trgu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hvala, sem že bil z mislimi drugje.... 🫣😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani