Skoči na vsebino
Prigode v prometu
Napisano

A veš, da sem to že sam opažal. Prehitim po skrajno levem, ker nekdo vozi po srednjem. Nato se umaknem skrajno desno. In tistemu ne 'potegne', da bi pravzaprav lahko tudi on vozil po skrajno desnem. Sem se že spraševal, če mi hoče s tem kaj sporočit, ker vozi po 'sredincu'...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 35 minutami je Bini napisal:

Večina lastnikov Mazd so tako umirjeni in pametni vozniki! Jaz jih veliko prehitim na AC, ko vozijo zavidljivih 110km/h.....:nevem:

Če to leti na mojo vožnjo včeraj od Nove Gorice do Destrnika in nazaj: prikolica je imela 2.550 kg. Zakonsko je omejitev na 100 km/h. Ja, sem pa pameten in umiren, to je pa res. In pa skromen. Če pa tebi kaj ni bilo prav, bi pa lahko potrobil pa nakazal, da ti sledim na prvo počivališče in bi častil ... ...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Včasih, ko malo gledat na YT kakšne posnetke, se resno sprašujem, kakšne pnevmatike imajo tam v Rusiji. Malo ga zanese in kar drsi in drsi. Morajo pa biti iskana roba med kakšnimi drifterji...

In mene sploh ne gane, če ima težave s premikanjem. Bolj me skrbi, ko se to enkrat spravi v pogon, kako se bo to ustavilo...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 12 urami je goB napisal:

... ... ... ... ...tri, po moji oceni najboljši od vseh Mazd, p... ... ... ... ...

Saj nisi resen...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj je odveč danes na avtu?
Napisano

A nismo o tem že govorili?

To, da je tisti ekran sredi armature ne le odveč ampak celo nevaren.

N1INFO.SI

Strokovnjaki za varnost pozivajo proizvajalce avtomobilov k vrnitvi k tradicionalnim armaturnim ploščam z gumbi in stikali.

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Vidiš, @Boss ima dizla, pa mu je Golob zrihtu cenejšo nafto. Za ostale pa dražji bencin, da sofinancirajo tisto nafto...

Pa ne preveč resno vzet...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

V bistvu Mito 1,3 turbo dizel.

Prvo sem se smejal, ko se je tretji član "odprave" skušal zbasat na zadnjo klop. Tisto je bolj "taščin sedež" kot pa sedež za prijatelja...

Ko se je on zbasal noter in sem se začel jaz basat za volan, ... ... ... No, na koncu sem se nekako znašel notri. Saj noter je še kar prostoren, moram priznat. Ma za pripet se z varnostnim pasom... Ne, to ni avto za starejše. To je avto za mlade, ki so še dovolj gibčni. Zadeva je tri-vratna, vrata so dolga in posledično je varnostni pas nekje tam zadaj... Malo je motilo, da je malo predalov za odlaganje, ampak je šlo, ker za to eno vožnjo sem vse svoje stvari pustil v žepu bunde, ki smo jih vsi trije postavili na sedež poleg tistega zadaj.

Motor je lepo vlekel, po teh naših hribih je šlo brez težav, čeprav smo bili notri trije "zdravi kmečki fantje". Vlekel je že pri majhnih obratih, tam med 1.200 in 2.000. Tudi po ovinkih je lepo držal smer. In s porabo malo čez 5 litrov. 

Malo me je motilo le, da ima motor mogoče malo premalo delovne prostornine ali pa premalo kompresije - ko smo se spuščali dol po 12% spustu v drugi prestavi, ga je kar pognalo do rdečega polja in je bilo potrebno zavirati z zavoro, ker motor ni dovolj zaviral. Isto kot naš FucksWagen. Za primerjavo: Mazda 5 je imela dovolj kompresije, da je motor sam zaviral. Zato sem na Mazdi 5 sprednje zavorne diske prvič menjal šele pri 300.000 km, čeprav smo jo večino časa vozili po hribih...

Preglednost pa... Kje so vogali avta, sem lahko samo ugibal, ker je kot nek jajc in ne vidiš ničesar. In ko je treba vzvratno parkirati do zidu, je fino, če gre sovoznik ven in ti kaže, koliko je še prostora. Enako tudi za naprej. Sploh, če je tuj avto, pa te je še malo bolj strah, da kam ne pritisneš in kje ne poraziraš...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano

:wub::wub::wub::wub::wub::wub:

Samo Loto vplačam, da dobim 70.000€ za to, kar je v oglasu, pa še kakšnih 30.000 za opremit nadgradnjo, ker zdaj je prazna, pa kakšnih 100.000€ za zavarovanje, tehnični, registracijo, nafto in cestnine...

:wub::wub::wub::wub::wub::wub:

WWW.ADVENTURETRUCK.EU

We sale renew MAN STAR 944 4x4. Its ready for new adventures.

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Sm kmet an s hribu doma, pei...

Vem, da je mrskdo taprau prasc za volanom, an lohkor, de je kšn tud podiujau...

Če ne, so moral met pa koline, sam to je dobr edin še za kšn golaž, pa še to bl tko...

WWW.ROBIN.SI

Na vipavski hitri cesti so včeraj policisti zabeležili več vozil poškodovanih zaradi povožene divjadi. V nedeljo zvečer, okrog 19.30, so novogoriški policisti p

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Sm kmet an s hribu doma, pa ne zastopm lih ranartabl...

Ja, na koncu ga moraš ven potegnit, ne moreš ga kar noter pustiti - pa če je v gumi al pa ne... Razen, če ga odrežeš, samo mislim, da tega pa nihče tu ne bi naredil... 

Samo mora biti pa res kratek, da ne preluknja. Če je pa postrani, pa itak ni za nobeno rabo.

Al sem pa jaz kaj zgrešil, pa vi o čem drugem debatirate...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Sem se malo pozanimal... TAM je danes del multinacionalnega konglomerata, katerega večinski lastnik je CHTC China Hi-Tech Group Corporation...

In, ja, totalno Kitajska zadeva, ki izkorišča staro slavo TAMa, da naivnim uvali Kitajska jajca...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

495 kg nosilnosti?

A je to kakšen hec? Zapoznela prvoaprilska?

Pa narejen za kitajske gasilce - vsaj po oznakah na zadnjih vratih...

Zajeta slika.JPG

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.