Gume so pravilno napumpane, če se obrabljajo po celi površini. Lahko je 2,5 ali pa 2,9. Jaz jih minimalno 2,8. Zdaj sem na turi in s polnim avtom in imam na 3.
Šel si, ja, samo kako. Jaz si planiram oglede, ti pa polnilnice. Do Albanije in nazaj pridem ob istih ogledih 3 dni prej. Ne rabim NOBENE aplikacije za tankanje. Zdaj sem v Berlinu. Do tu prvi dan čez 1000 km... Nekaj ogledov in postankov. Drug dan 500 km. Zdaj avto stoji 2 dni. Za naprej pa brez planov polnilnic...
Ti vseeno dam "palec gor" samo za to,ker sedaj vem,da od tebe ne smem kupiti platišč😂😉...hec,hec...
Je že bilo govora o tem,in sem pisal,da ne kupujem rabljenih platišč...to je en od razlogov.
Pač vsak ima pravico "po svoje"...moj avto je pač "zrihtan"...tudi feltne,ki so v mojih očeh "češnja na rorti"...tudi znotraj je večinoma urejen,pospravljen,nič se ne "valja" po njem itd.in tudi v kufru ni nič-vse v dvojnem dnu pospravljeno (lahko @kacnje potrdi)...pač tak sem..."tehtnica"....
A nardimo eno temo ''Primerjave motorjev'', da bi meli take stvari na enem koncu? @Jest?
A mi lahko nekdo prosim najde krivuljo navora še za mojo 2010, 2.0, 155 konjsko, za primerjavo? Oziroma, ali je morda krivulja podobna tej novejši 2.0 E-skyactive na zgornjem grafu, zeleni? V tem primeru sta X186 in G140 videt neprimerljivo boljša in bi bil zadovoljen s katerimkoli. A pije 5, 6, al pa 7l mi je vseeno. Pri moji pogrešam ravno malo tiste prožnosti, pod 3000 obratov, ko greš v šesti v klanec recimo, ali pa, ko v peti začneš pospeševat na AC. Primer ljubljanska obvoznica, od Polja proti tunelu Golovec, malenkost klanca, peta prestava, v koloni, mal jajcamo, mal peljemo... Pred mano model pri 60-70 km/h pospeši in nardi razmak, če jaz tam v peti pohodim, se ne zgodi nič 🙄. Enako je v četrti pri 60km/h.
Ta krivulja je na Vrhniškem klancu. Na njo se spozna samo Alex.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zamenjaj avto 😋
Povezava za deljenje
Deli na druge strani