Shrek, varianta bi bila kot sem naredil jaz, ko vozim počitniško prikolico, da bi vgradil dodatne ojačitvene vzmeti na zadnji osi, tisto kar pomaga..precej. Kot alternativa recimo prikolici, ni pa isto, s prikolico dobiš še precej več prostora ja
Če ni preveč globoko potem bo najbrž šlo, vprašanje pa če bo ročno dovolj, al bo treba z mašino. Jaz imam ene par praskic takih, ki jih tudi 3 stopenjsko poliranje ni čisto 'zakrilo'. Čisto odvisno ja.
Kokr berem , naj bi tile slotted pa drilled diski kar precej bolj žrli ploščice. Zdej, kok prej jih požre seveda zavisi od več faktorjev. Me res zanima kako je s tem. @scania a teb so že kaj popokal tile drilled diski?
Čemu boš to menjal @scania, a ima to kaj veze s kakim škripanjem? Ker jaz moram tudi to počasi urediti. Na servisu sevead, bimenjali vse skupaj, Pelko bi pa menjal samo ta zglob ki se zapreša.
Hja, res je malo čudno, roko na srce. Pač, težave in napake so povsod. Tako je. Zdej Mazda ni nek premijski razred ,tisto bi bilo še 20 jurjev dražje potem. Servis pa zna biti premijski, če ga plačaš po 'redni' oz polni ceni. Ne vem sicer kake so kaj cene drugod, recimo na bmw servisu, a je tam tudi ura 80 eur?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na alterju so ti odsvetovali nakup. 😃
Povezava za deljenje
Deli na druge strani