Skoči na vsebino
Vlečna kljuka
Napisano

Shrek, varianta bi bila kot sem naredil jaz, ko vozim počitniško prikolico, da bi vgradil dodatne ojačitvene vzmeti na zadnji osi, tisto kar pomaga..precej. Kot alternativa recimo prikolici, ni pa isto, s prikolico dobiš še precej več prostora ja :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

A to pomeni, da je lane assist po novem dejansko uporaben? ker tastara verzija je bolj tako tako...avto gre ko pijanec od črte do črte, če je sreča :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Če ni preveč globoko potem bo najbrž šlo, vprašanje pa če bo ročno dovolj, al bo treba z mašino. Jaz imam ene par praskic takih, ki jih tudi 3 stopenjsko poliranje ni čisto 'zakrilo'. Čisto odvisno ja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Uf, tole so pa videt kar ornk praske? Kaj pa je bilo? S poliranjem bi šlo, mislim pa da ne čisto vse.

Sent from my SM-G780F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Hja, res je malo čudno, roko na srce. Pač, težave in napake so povsod. Tako je. Zdej Mazda ni nek premijski razred ,tisto bi bilo še 20 jurjev dražje potem. Servis pa zna biti premijski, če ga plačaš po 'redni' oz polni ceni. Ne vem sicer kake so kaj cene drugod, recimo na bmw servisu, a je tam tudi ura 80 eur?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.