Ja vem, spet hitro prodajam avto naprej....prejšnjo CX-30 sem imel leto in pol in je že šla. Pravtako je bila kot nova. Grem pa vsaj vsakič na večji avto...tako, da Cx-60 ni izključena 😆😆😆 V bistvu oba z ženo prodajava in bomo imeli en avto. Zdaj je naneslo, da delamo manj km letno. Ne, @dejannnn ni nič pokazal zanimanje....je preveč lepa😂😂😂
Sej kako v bistvu prodati avto za tak denar, ko ne morem nuditi leasing???
Tole pri njih vse normalno funkcionira brez večjih nesreč. 👍Saj se pa tako vidi, na 100 metrih je 50 prekrškov v 1minuti🫣, sploh ne vidiš ali je levi ali desni sistem v prometu dokler ne pogledaš kje je volan.... 🤣😉
Kaj pa si pričakoval? Poglej svojo plastično CX-30 (nagrbančene plastične obrobe, plastični karter, ...). Je to še avto? Mene bolj spominja na Peg-Perego. 😃
Kak lahko trdiš, da 4 enakormerno vožene gume, sta 2 dobri in za menjavo in 2 ne?
No je še druga možnost, ker si menjal dve dobri gumi po nepotrebnem.
Razumno je menjat 4 in v drugo me ne boš prepričal.
In nismo se menli o čunga lunga gumah in tudi ne mojstrih z močnimi avti in poceni gumah.
Enostavno, prve dve zližeš v 4 mescih pri 30-40kkm vožnje,kupiš dve novi, zadnje dve pa so ravno prav fuč pri cca 70-80kkm, ko je drugi prednji par zanič.... 👍😊😉
Če menjaš dve in ostale dobre dve ne, ni to šparanje ampak razuno in skrbno ravnanje....
Drugače je pa za moje pojme šparanje pri gumah to, da kupiš neke čungalunga gume za pol cene, ki so na testih tam nekje na koncu ali pa jih sploh ni zraven. 😊
Gledam ene prestižne znamke s po 300 in več konj in vozijo gume, ki jih sploh ne poznam in nikoli nisem slišal za njih, to je ŠPARANJE za moje pojme.... 🫤😉
ta funkcija je za .......ne bom napisal, kar se je včasih lahko brez težave napisalo (gdpr in zvop in vse ostalo sranje :))......kdor zna uporabljati špegle tega ne rabi, enako, kdor ima filing za avto ne rabi senzorjev in kamer, itd.....vse je fajn imeti, ampak če nimaš 2 levih rok/nog tega res ne rabiš....lahko pa doplačaš in imaš :), ampak za ta denar greš raje za 1 teden na dopust
Res je,kamero takoj prodam za en dopust,če znaš na špegle vozit ne rabiš nič drugega....
Tretjino stvari v mojem paketu prodam,če koga zanima.....😋🤭😁😉
Lp...jaz na moji CX30 l.2022 benz.X motor max.oprema imam to funkcijo 😉👍..zelo uporabna funkcija..lahko nastavljam na voznikovo ogledalo ali sovoznikovo ogledalo 😉..zoom zoom 😁😁😁
Seveda imaš to funkcijo pa saj imaš bomba avto.... 👌😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kredit pa je.... 🤔🧐
Povezava za deljenje
Deli na druge strani