Eno je pod kozolcem, drugo pa pri kvaltetnem serviserju, ki ni pooblaščeni. Moj serviser naredi več, kot pooblaščeni in to za manj denarja. Ne rečem za nov avto, ampak za 8 let starega. Tisti, ki imate nova vozila in jih od začetka vozite na mazda servis se lahko za ceno in popuste pogajate. Jaz kupim pa več kot 8 let stara vozila, je pa bankrot pooblaščeni servis.
Soforumaš je prodajal 2016 G165 za 23.400 in ste rekli vsi wow, to je okej cena. S tem da so mu ljudje ponujali celo več, do 24 tisoč je šla najvišja ponudba.
Sedaj imate tukaj facelift 2019 za 1800 eur več. Pazi to, 1800 eur. Za 2 leti novejši avto. A to pa ni okej cena več? 😂😂😂😂😂
Dejte se mal zamislt no, pa pejte kozle strelat v covidno temo.
To je res veliko je od gum in voznika. Sebe smatram da, sem kar dober voznik v snegu k s prejšnim avtom, ki sem ga imel nisem imel takih problemov kot z mazdo in tudi s službenem nima težav in ne z drugimi avti k so pri hiši. Z mazdo pa nevem mam pa gori goodyear ultragrip 9+ a je v gumah proble al kje drugje.
Čim prej prodaj mazdo in kupi druge avte.
Če so gume dobre in ne gre, z drugimi avti in slabšimi gumami pa gre, pač zamenjaj avto.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prodal sem jo... 6 let, 90 000 km, 20 držav...
Dobro mi je služila...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani