RazširiVčasih dobim občutek, da tu sploh nismo avtomobilski forum. Posebej v tej temi.
Če bi vi kdaj dejansko merili čas, ki ga porabite od prihoda do zapustitve bencinske črpalke, bi videli, da redko postorite vse v 5 minutah, kot se radi oglašate.
Sploh pa poleti (ko je večja gneča) in ob poti na dopust, ko npr. otrok ravno nekaj spije, pa mora potem lulat, pa se boljša polovica spomni še to pa ono. Je tudi klasični postanek na bencinski takoj 20 minut, če pa še en sendvič pojeste in roke umijete, pa ravno 30 ... Ampak to je nekaterim težko priznati, kdo bi vedel, zakaj.
Nimate 30 minut, pravite? Kaj hudiča potem na forumu visite, pojdite kaj delat, se ukvarjat z družino/partnerjem, whatever ...
Čakaj, čas na črpalki ni čas na počivališču.
Avto se tanka 3-5 min. Štrom se toči 30 min, kot praviš. Če ima oboje 8 točilnih mest, prosim razjasni nam konzervativcem, zakaj boš pred mano iz črpalke, če si 15. v vrsti. Ker z lahkoto si v poletnem rukerju 15. v vrsti za pumpo.
Ja, je avtomobilistični forum. Nikjer ne piše da je proelektrično usmerjen.
Za enkrat pa so naši zlati bencinarji še vedno avtomobili, ali sem kaj zamudil in se je svet spremenil?
Popravljeno od godlikeRazširiPa to je to. Sedaj imam noter Motul olje in se pozna tudi na porabi.
Motul je bil prvi korak.
Moji M2 je bolj pasal Shell najbolj pa Ravenol.
Ko sem točil Ravenol se niti pozimi ni slišala variabilna jermenica na odmični gredi. Edino Ravenol ni poceni.
RazširiNa južnem Jadranu so bili e-avti res redke ptice, mislim pa da na otoku nisem videl prav nobenega.
Zgleda da za na morje lastniki električarjev raje najamejo kaj, kar laufa na dinozavre.
Sodelavec je že 2 leti šel na Hvar z ID4.
Ko bo več štromarjev boste vidli na poti na morje:
-gužve pred polnilnicami
- težave z omrežjem zaradi nihanja napetosti
- ....
Predstavljaj si da na hvaru polni 700 ljudi na hitri polnilnici. Mrk na otoku 😆 evo pa so tu robinzonke počitnice.
Popravljeno od godlike
Interval kot da imam Hyundai N. 😉
Samo resno: malo bolj pogosta menjava in boljše olje kot Mazdino rešita zelo dosti težav.
Celi svet se draži, popravilo toče pa ceni 🤨
Več.
1900€ je bilo leta 2015-6 na Alfi, 14 ur dela po zapisniku.
Popravljeno od godlikeProsiš mojstra za kopijo računa.
Za vsa popravila na zavarovalnico imam kopije računov.
i20N v začetku aprila.
Razširi
To z "limiterjem" oz. opozarjanjem naj bi ze bilo v teku in od 07/2024 obvezno pri vseh novih vozilih... Je @Bini ue dal v drugi temi link do enega videa, kjer je to razlozeno...
Zadnja verzija Mazde 3 in CX-30 (modelno leto 2024) ze imajo menda to aktivno ...
Zadnji moment sem ga naročil, ker to pa bi pilo živce.
Misliš da bojo kdaj testirali 215/40R18, kar jaz potrebujem.
Fora je v tem, da testirajo normalne, nizkoprofilne in mesnato široke (SUV).
Torej ti gledaš mesnato široke.
Jaz pa nizkoprofilne.
Razširi
Valjda se tudi najde kdo ki kdaj pa kdaj kakšnega SUVa testira
![]()
Pod prisilo, s stisnejnimi zobni, ker drugega skoraj zadnje čase ni 😉
Jaz sem tak čudak. 2x manual, 1x manual ročna, 2x bencin (brez hibrida), 2x normalno visok avto, ...
2019 in 2023, da ne bojo komu oldtajmerji prišli na idejo.
Mene raje ne poslušat. 😎
Vsako drugo leto so.
Winterreifen 215/60 R16 H im ADAC Test (2022)
AMZS so tak kopija ADAC-ja.
Jaz bom dal 90% Michelin PA5.
Japonci imajo pogosto FL22, drugi ne.
Tudi meni je škoda stran vlivat.
Res da redkeje zahajam na drugo stran Trojan, si bom označil in ti javim, takoj ko gremo kaj tja.
Ko sem bil mulc, sem videl radar ali kontrolo na 14 dni 1x. Zdaj to vidim 2x na leto.
Ni važna višina kazni ampak frekvenca kaznovanja.
Imaš tudi Mercedesa z Renault motorji. Pa povej to kakemu lastniku, če upaš.
To so specialke, ta mučkasta porekla, kot MX5 in Fiat 124.
Ker potem je tudi Fiat lahko Mazda.
Jaz za svoje lahko trdim, da so čistokrvni in ne mešanci iz kakega Azila.
Ko greš v detajle, hitro najdeš nekaj kaj lahko uporabiš za svoj proti argument.
Si si pa s temi lipicanci naredil lep strel v koleno 😉
Evo še to. Moj Focus je bil konstruiran v Nemčiji, naret v Nemčiji, motor je iz Fordove tovarne v Romuniji.
Če hočeš met čistokrvnega, kupi Alfo, striktno made in Italy( zdaj ne sledim več, do Stellantisa je bla 100%), za to so pa dali Fiat 124 ne pa Alfo, ker Alfa ne more bit delana na japonskem. Je bil baje preveliki upor pod to zamislijo takrat.
Popravljeno od godlikeSeveda, ker gre štrom na VAG platformo, kar je žalostno.
S tem da baje bojo pa naslednji štrom sami razvijali.
A torej po tvoji logiki je bil Polo španec in Mercedes A mađar?
A ni tvoj BT-50 iz Tajske? Torej nimaš več japonca pri hiši?
Pa si kdaj raizskal kje se vse Mazde delajo?
Pa mimo grede, moj Ford, narejen v nemčiji ima led luči made in mexico 😉
Popravljeno od godlikeForda mam. In to je za mene američan. Čeprav ga imajo nemci za svojega. Potem je tudi Hyundai nemec, ker ima tam razvojni center, tak kot Ford. 🤔
Pride pa Hyundai.
Izogibam se vsem povišanim avtom, dokler se le da.
RazširiAja? To se ti zdi, ker zagovarjaš svojo znamko. Na vseh so, ampak na najcenejših ne bodo nikoli to si zapomni.
Japonci smo pa klasa za-se in sicer kulturni in dinamični.
Ne zagovarjam svoje znamke, nimam VW-ja ali Audi-ja.
Če pa Škoda že postaja simbol.... polno je vRS-ov, evRS-ov in podobnih hitrih škatel.
Lasti-la sva si z ženo: francoza, italjana, japonca, američana in zdaj pride korejc. Nemca še ni bilo 😎
RazširiAja?
VW-Audi-Škoda-Seat, to je isti koncern, razlika je samo v značkah.
Če želiš frajarjenje kupiš to ali pa BMW, če pa iščeš komfort in kvaliteto pa japonca nabaviš namesto teh škatel.
Koncern je isti. Samo opažam, da se "norci" premikajo na cenejše opcije.
Napisano (urejeno)
ID.3 je bil 45k€. Kaj šele ID4.
Moj Focus pa 30k.
Računaj zdaj kdaj boš teh 20k€ pokril.
Torej 8.2€ razlike na 100km, 820€ na 10000, 16400€ na 200 000km.
Pa še kr nisma razlike pokrila.
Moji avti, ki sem jih prodajal, so imeli na števcih:
- R4 90 000
- Giulietta 88 000
- Mazda 2 100 000.
Torej ID3, ki 10x slabši po materialih, legi,... od Focusa (je priznal njegov lastnik), bi pokril razliko po 180k km? A se meni splača vzet električni avto? Mislim da ne 😉
Samo z fotovoltaiko na strehi.
Popravljeno od godlikePovezava za deljenje
Deli na druge strani