Ta prispevek jaz jemlem bolj kot: zakaj bi ležale tam nekje izpostavljene vsem neugodnim razmeram kot, da bi bile na vozilu, če pa lahko za njih najdemo res primeren prostor v kolikor ga imamo in podaljšamo njihovo življensko dobo za kako leto, dve.... 😉
Menjal gume in pozabil zimske malo izprazniti, preden sem jih pospravil... Kakšna je "škoda", če jih do naslednje zime pustim polne? Sem že malo pozabil, zakaj jih je fajn izprazniti...
To se res minimalno opazi ravno tako kot pri X186, ko pri mali hitrosti 40-60 in malih obratih rahlo pospešiš in avto pospeši bolj kot pričakuješ glede na obrate ker mu pač pomaga elekrika.... 🤗😊😉
Hudo je takrat ko se ti pojavi kaka res zelo, zelo redka in nenavadna napaka, to se pa na Fordu ne more zgodit, ker se vse po vrsti in redno kvari.... 😁🫣🫤😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Joj ne take škode delat, gumarji zato dobro služijo ekologija pa zato hudo trpi..... 😔🫤😠
Povezava za deljenje
Deli na druge strani