Ma te cene so mal podivjale zadnje cajte. Od danes naprej za 4 cente dra?ji liter nafte. Wtf, res...
Ravno u?eri je padla debata na ?ihtu, da bo treba mal osve?it ra?une za prejemanje potnih stro?kov. Pravilo pri nas je, da dobimo povrnjeno ceno dnevne vozovnice za najcenej?i prevoz, kar je v mojem primeru vlak. Ampak cene so se ziher kej spremenila v roku 5 let, odkar sem nazadnje to naredil.
?e si iz Medvod, ki ima LPP pa dela? v Ljubljani dobi? 37?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
boks je nuja, ?e zaradi psa da tovor ne pada nanj, v 20+ letih odkar vozim pse pa nisem do?ivel, da bi me policaj ali na cesti ali na meji sploh vpra?al / preveril okoli tega....
Pri nas je veliko zakonov na papirju, samo izvaja jih nih?e............
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
poglej 23.000? imas za avto, s tem moras racunati da moras za tak avto imeti tudi se za stroske, ce pa kupujes avto s skrajnimi evri je malo neumno da imas za nov avto potem se pa mora sparati. Ne me narobe razumeti. V nacrtu imas avto ki spada med kao terence, s tem so gume veliko drazje, zavarovanje pa sploh ne bo toliko drazje, ker je tudi za mazdo 5 zavarovalnica gledala ceno novega za kasko, tako to gre pri nas ne glede na letnik. Servis je pa od 250-400, predvsem vsako 2 leto ko se menja zavorna in podobno je drazje
Potem ima vec smiosla da kupis leto star avto, mogoce ze z gumami pa je
Sicer nisem zdajle v avtu, tako da bom probal ob priliki... Imas oznaceno v nstavitvah CarPlay (Settings >> General >> CarPlay >> Avto >> Allow CarPlay While Locked na ON?
Ja seveda, saj se mi to pojavi samo pri waze
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e si iz Medvod, ki ima LPP pa dela? v Ljubljani dobi? 37?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani