ČE ravno koga zanima, 12.1. se je Mazda 3 hatchback 12/2018, SkyActiv G 120 KM MT, prodala za 5.600€ +dražba +DDV +prevoz.
Tako da tele trojke pred MK4, torej MK3 (2017-2018) so kot kaže "best buy", vsaj če se mene vpraša. Ne vem, če kje drugje dobiš boljši avto ali pa več avta za tak denar.
Edino še kak Renault konkurira. Zadnjič sem enega Grand Scenica 1.3 AT (2019) opazoval - sicer je bil zanemarjen, ampak je šel za 5.800 + dražba +DDV. Tudi kupčija tedna.
Aja, tale dotična je šla za 9.550€ +DDV. Torej švoh 12 jurjev pa roka.
Hvala, končno ena pametna razlaga! Je bilo pa tako že rečeno, da se vidi samo pod določenih kotih in primerni svetlobi. Vse do lani imajo to"ziher"! Nimajo le, če so v zadnjem času v proizvodnji kaj izboljšali....
Ni moja je pa plastika ista kot pri meni in vseh Mazdah CX30 to izgleda res vrhunsko !!! Obiščite Mazda Avtohiše in se prepričajte na čisto novih če so mogoče od nekaterih in na cesti umazane in se ne vidi 😄😄
Joj, kaka grozna barva še plastika zgleda lepš.... 🫣😂😉
Ima zagonskega za motor in pod sovoznikovem baterijo, ki pomaga pri sami vožni. Pojma nimam, če se lahko vžge na kable, poglej navodila, v tem primeru raje pokliči servis!
Edino smiselno je izobraževanje ljudi. In pa zamenjava vrste kemije v baterijah za nekaj manj eksplozivnega. To je vse, kar EV svet rabi.
Elektriko "pridelujemo" sami, čemu bi financirali Arafate, Amere in ostale, če lahko ta denar ostane doma in gre v razvoj Slovenije?! Nafta naj ostane samo tam, kjer je elektrika še ne more "elegantno" nadomestiti, to je pa tudi vse.
Po moje je edino smiselno, da bi imeli vsi proizvajalci EV vozil in to "globalno" že serijsko, brez izjeme in to čimprej, ker je že sedaj skoraj prepozno za to....
Samo kdo bo dal za kaj takega pobudo oziroma zahteve.... . 🤔
Premalo imaš napumpane, meni jih je vulkanizer nabil na 3 bare , sem kar mal čudno gledal. No potem sem jih malce spustil - na 2.8 se mi zdi, ampak ja. On je že vedel zakaj. So pa precej mehkejše, tudi če so XL verzija ja.
Jih imam na 2.7,bom videl za kak dolgo bodo. Savine so bile ponavadi za 75kkm,sezono in pol.
Mislim, da so oboje boljše od Nexsen, ki jih imam na službenem, se ob strani že obrabljajo, ker so bistveno premehke za Pasata a se drugače dobro držijo ceste.... 👍
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sem pogledal na tej strani za svojo cx30 in 3ko iste letnike pa moram rečt, da imajo kar visoke cene....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani