Imam tako 2.0 bencinski motor letnik 08. Lastnik 9 let. V tem času naredil 80 000 km. Problem zadnje zavore - čeljust, drugače pa servis 1x na leto, tankaj in vozi. Poraba dobrih 8 litrov na kratke relacije, prišel sem pa tudi na 7 litrov na daljše razdalje in umirjena vožnja.
Eno je pod kozolcem, drugo pa pri kvaltetnem serviserju, ki ni pooblaščeni. Moj serviser naredi več, kot pooblaščeni in to za manj denarja. Ne rečem za nov avto, ampak za 8 let starega. Tisti, ki imate nova vozila in jih od začetka vozite na mazda servis se lahko za ceno in popuste pogajate. Jaz kupim pa več kot 8 let stara vozila, je pa bankrot pooblaščeni servis.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Imam tako 2.0 bencinski motor letnik 08. Lastnik 9 let. V tem času naredil 80 000 km. Problem zadnje zavore - čeljust, drugače pa servis 1x na leto, tankaj in vozi. Poraba dobrih 8 litrov na kratke relacije, prišel sem pa tudi na 7 litrov na daljše razdalje in umirjena vožnja.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani