Skoči na vsebino
Prigode v prometu
Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

Tole natisnit pa dat pod tablo, da bo folk razumel, zakaj se tam NE parkira.

Lahko tudi skiciraš... Nekaterim ne potegne. Ko jim pa pajek odpelje avto se pa čudijo.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 4 minutami je Deeyan napisal:

Js sm pa pred zimo nabavu Boscheve v Sparu pa tut mislim da zadnjic, to pa tolk skripa da je za popizdit ze od novih. 

Zdej mam narocene iz aliexpressa kao original pa da vidmo kaj bo 🙂

Jaz sem samo enkrat kupil Bosch brisalce. Prvič in zadnjič! 

Zanič!

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 1 minuto je scania napisal:

Glede izolacije in dodatne zaščite v avstriji. Ko pride nov avto v salon naredijo dodatno zaščito in izolacijo na servisu oziroma ga z avtovleko odpeljejo do partnerske delavnice ki to izvaja, šele potem gre avto k kupcu, to se dela na vseh novih. Info s prve roke mazda Robinson avstrija. Tudi možakar na krownu je povedal da dobi veliko novih mazd ki jih pripeljejo na avtovleki in šele po zaščiti je predana kupcu.

Zakaj se pa pri nas mekdo ne spomni kaj takega? Verjamem, da bi stvar laufala super in še kupci mazd bi bili bolj zadovoljni z avti.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Pred eno uro je Deeyan napisal:

tut pr novejših niso napake zginle zato so pa prenehal z izdelovanjem dizelskih boxerjev.

Zalo rado je lomlo glavne gredi

Subaru bencinar pa nimaš kej falit

Če bi bilo kaj izbire bi šlo. Imaš nekaj atmosfercev, ki pa mi ni po godu ravno. Sem slišal, da so odpravili težave z tem, da so dali noter CVT:D

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 16 minutami je Bini napisal:

Kupi bencinarja ja veš,da Japonci ne znajo delat dizle......😜

Zadnjič sem se pogovarjal z enim mehanikom in je rekel, če boš kupoval japonca dizla kupi hondo:bravo:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.