Danes mi nekdo pošlje kopijo enega članka. V bistvu se zmerno do pretežno strinjam, zato objavljam še tu, da malo predebatiramo in "uskladimo mnenja"...
Poročilo organizacije Transport & Environment (T&E) razkriva, da je evropski sistem za nakup čezmejnih železniških vozovnic tako zastarel, nepregleden in razdrobljen, da potnikom otežuje izbiro okolju prijaznejših oblik prevoza. Čeprav EU spodbuja prehod s kratkih letov na železnico, analiza kaže, da potniki v praksi pogosto sploh nimajo možnosti enostavno kupiti železniške vozovnice za mednarodne poti, ki jih letalski promet pokriva brez težav. Na 20 % poti ni mogoče kupiti ene same vozovnice. Na 27 % poti je vozovnica na voljo le pri enem operaterju.
In Slovenija? Za večino čezmejnih poti (Avstrija, Italija, Hrvaška, Madžarska) ni mogoče kupiti ene same vozovnice za celotno pot.
T&E je analiziral 30 najbolj prometnih mednarodnih letalskih poti v EU, pri čemer je izključil otoške destinacije in poti daljše od 1.500 kilometrov. Rezultati so pokazali, da na 20 % teh poti ni mogoče kupiti ene same železniške vozovnice, ki bi pokrivala celotno potovanje. To pomeni, da mora potnik ročno iskati več ločenih segmentov, kar povečuje stroške, tveganje zamud in administrativno breme. Na dodatnih 27 % poti je bila vozovnica na voljo le pri enem operaterju, kar kaže na pomanjkanje konkurence in preglednosti.
Še bolj skrb vzbujajoče je, da številne priljubljene povezave – kot Lizbona–Madrid ali Barcelona–Milano – sploh niso bile dostopne prek spletnih strani železniških operaterjev. Druge, kot Pariz–Rim ali Amsterdam–Milano, so bile na voljo le pri enem ponudniku, kar potnikom otežuje primerjavo cen in voznih redov. Širša analiza 50 mednarodnih poti je pokazala še slabšo sliko, kar pomeni, da problem ni omejen na najprometnejše koridorje, povzema The Guardian.
Avtorica poročila, Georgia Whitaker, opozarja, da je takšna situacija absurdna v času, ko je mogoče skoraj vse kupiti z enim klikom. Po njenem mnenju zastarel sistem neposredno zavira podnebno ukrepanje, saj potniki, ki bi želeli izbrati železnico, pogosto naletijo na nepremostljive ovire. Letalstvo je eden najtežjih sektorjev za razogljičenje, emisije pa naj bi se do leta 2050 še povečale zaradi rasti potniškega prometa. Zato je preusmeritev potnikov na železnico ključna, a trenutni sistem to onemogoča.
Poročilo poudarja tudi sistemske težave: nacionalni železniški operaterji, kot sta Deutsche Bahn in SNCF, na 86 % konkurenčnih poti ne prodajajo vozovnic drugih operaterjev. Na 59 % poti teh vozovnic sploh ne prikažejo, kar pomeni, da potniki pogosto sploh ne vedo, da obstajajo cenejše ali hitrejše alternative. To ustvarja netransparenten trg, ki potnike potiska v letalski promet, čeprav bi železnica lahko bila konkurenčna.
Neodvisni strokovnjak Brian Caulfield je poročilo označil za razkritje »kamene dobe« evropskega železniškega sistema. Po njegovem mnenju trenutna struktura potnikom sistemsko otežuje izbiro okolju prijaznejših možnosti, kar je v nasprotju s cilji EU glede zmanjšanja emisij.
Skupna ugotovitev poročila je jasna: Evropa ima potencial za močno čezmejno železniško omrežje, vendar ga zavira nepregleden, zastarel in monopoliziran sistem prodaje vozovnic.
Dokler ne bo mogoče kupiti mednarodnih železniških vozovnic enako enostavno kot letalskih, bo prehod na trajnostno mobilnost ostal omejen.
Pri avtih ki nimajo športnega vzmetenja, pa tamale nimajo dovolj raztega.
Taka, kot je na sliki, se lahko raztegne do konca, pa pri avtih brez športnega vzmetenja niti do šasije ne pride... Če hočem BTjca spredaj spravit v zrak, mora dvigalka dvignit vsaj do višine 65 cm. Za zadaj je nekaj manj, ker je vlečna kljuka malo nižje od "šus-plate" spredaj...
Ja, za ostala vozila in sodobne voziloide je pa najbrž dovolj... 😛
Za začetek; telefon iz rok med vožnjo, to bi jaz rekel prva točka, ker teh pacientov je pa res ogromno (prepoznaš ga, da stalno pogleduje dol, pa v kratkem ponovi vajo, itd.)
Ugovarjam.
Jaz med vožnjo našega FucksWagna nimam telefona v roki, pa vseeno ves čas pogledujem dol na ekran. Vsakič, ko želim nastavit moč ventilatorja (sredinski ekran), temperaturo v kabini (sredinski ekran), smer pihanja (sredinski ekran), zamenjat radijsko postajo (sredinski ekran), nastavit glasnost radija (sredinski ekran), preverit preostali domet (sredinski ekran), ... ... ... ... ... Torej, stalno pogledujem dol, pa v kratkem ponovim vajo - ampak telefona pa zagotovo nimam v roki!
Ravno na tem forumu so mi nekateri umirjeni vozniki razlagali, da je povsem normalno, če za kakšnih 20 km prekoračiš omejitev in da kako smo pri nas divjaki da v Italiji je pa lepo vozit...
Zdaj pa ti z idejo, da bi vozili po omejitvah? Al si zgrešil forum al ti pa štumfi že tolk smrdijo, da take pišeš...
A potem, če dobiš položnico, lahko rečeš, da je fejk?
Pa še eno resno vprašanje: a te lahko za isti prekršek večkrat kaznujejo? Mislim, ko te ta škatla posname pa da dejansko res dobiš položnico, traja 14 dni, lahko pa tudi do 30 dni. Če traja 14 dni, lahko po tem odseku pelješ vsaj 10-krat. Recimo, da je signalizacija malo nerodno postavljena pa ti kakšen kombi ali tovornjak zakrije znak ali kaj podobnega in niti ne več, da bi moral po avtocesti voziti 40 km/h, ker je pri kraju prostor za počitek DARSovcev, potencialno lahko dobiš domov 10 položnic, preden sploh ugotoviš, da delaš prekršek...
Pretekli petek so imeli novogoriški policisti nekoliko drugačno nalogo kot sicer, pod večer, nekaj po 19. uri, je Operativno-komunikacijski center prejel klic v
Imam tri vprašanja, pa da ne odpiram nove teme, bom potegnil eno iz naftalina. Glede na to, da je že več kot 20 let ni nihče potreboval, se najbrž ne bo nihče pritožil, da mu smetim...
Najprej uvod:
Neki trgovec (moj prijatelj) je našel 10 litrov motornega olja Valvoline MaxLife 15W40 iz leta 2009 - "izgubljeno" nekje pod eno polico, pa ko je preurejal, je "padlo" ven... Ker je tako staro, nekako nima poguma to vliti v motor. In sem bil v pravem trenutku na pravem mestu ter dobil to olje. In sem se odločil, da ga bom mešal v nafto, po en liter olja na 50 litrov nafte. In prišel do zanimivega zaključka: poraba nafte našemu BTjcu je precej padla. Prej je bilo povprečje okoli 16,5 litra na 100 km, zadnjih 3430 km pa je poraba goriva (nafte in olja) padla za okoli 1,5 litra na 100 km. In to ni merjeno na eno vožnjo ali pa na en rezervoar, to je merjeno na 3430 km - kar nekako zajame različne režime in relacije...
Torej, vprašanje: kaj vsebuje motorno olje, da zmanjša porabo nafte?
Do tu so bile številke. Od tu pa moji občutki (lahko, da je tudi "placebo efekt") : imel sem tudi občutek, da je motor deloval precej bolj mirno (ni se toliko tresel, predvsem v prostem teku), nisem pa opazil, da bi izgubil moč (čeprav sem pričakoval, da bo prikolico v Rebrnice težje potegnil kot s čisto nafto, pa tudi v te naše hribe je vlekel po dve prikolici, pa nisem imel občutka, da bi vleklo slabše kot prej).
Je možno, da je res motorno olje v nafti pripomoglo k mirnejšemu teku ali se mi to samo dozdeva?
Je možno, da zaradi motornega olja v nafti res ni izgubil moči ali se mi tudi to samo dozdeva?
Klicaj ravno ne, SMS je pa bil: moj prijatelj in bivši sodelavec.
Slučajno je naletel na oglas, prepoznal in poklical. Ne da bi on kupil ampak tako, ker se že dolgo nisva slišala. Sem mu naložil pošteno furo in vse je odpeljal. Kar je še bolj zanimivo - že lani sem ga za 1. april pošteno potegnil smo se na ta račun zezali potem še vse do jeseni. In letos je spet nasedel kot Greenpeacetov kit...
Tisto nisem slikal jaz! Vem pa, kdo je slikal in kje je slikal...
Jaz sem vozil pa nekaj drugega. Mogoče si me pa kdaj celo videl. Se ti je kdaj kaj takega nastavilo pred tebe?
Samo tu je na tabli spodaj številka 1977, kar je oznaka za tekoči dušik. Jaz, ko sem prevažal, sem v glavnem imel številko 1073, ker sem prevažal tekoči kisik. Spredaj je bila pa zaprežena 420 konjska Scania. Ampak tega je že dolgo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Uuuu, ta je bila boleča...
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani