Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
  dne 28. 1. 2023 ob 11:35 je FuManchu napisal:

Kako je z temi 2.0 motorji? Tud goltajo olje?

Še kakšne druge hibe teh Mazd bencincev?

WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 2.0i TE AT, letnik:2008,5350 EUR :: www.Avto.net ::

Razširi  

Jaz imam tako in mi pije olje (dober liter/10 000km). Imam pa 250 000km. Baje, da dajejo na servisu nek aditiv noter in se potem poraba olja zmanjša. Drgač pa avto dela dobro, probleme sem imel s tresenjem diskov, sedaj mi je crknil računalnik za airbage in so rekli na servisu, da ni to tako redek primer (sam imam naročen rabljen računalnik za 200 €, nov pride pa z montažo na servisu 1000€).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Raje ne beri potem o subarujevih dizlih 🙂

Ja,mi je pa zanimivo, da je tako hitro motor shodu 🤔 je pa subaru še vedno meni med top znamkami. Tanovega outbacka se sploh nebi branil 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Na eni poroki smo se vozili z BMW-jem M5, jo je imal od neveste žlahtnik. Pa je malce razlagal, kako je z vgdrževanje takega avta. Je rekel, da na leto porabi dva kompleta pnevmstik. Nekaj je lastiti tak avto, drugo je pa vzdrževati tak avto. Morš biti res cobro finančno podprt 🙂

Kolega ima nissana 350Z,pa mu pije 13l/100km. Je pa res, da je njegov drugi avto in ga ima za "užitek" 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
  dne 5. 10. 2022 ob 19:43 je sportman333 napisal:

Žalostno kaj dela hybridizacija in eko usmerjenost EU z vidika cene, civic gen10, ki je pred 4-5leti prišel z zelo dobrim 1.5t 180km motorjem je bil 23k eur....sedaj v novi gen11 prihaja 2.0 ehev in cena kar naenkrat +10k eur....bojda bo vstopni model 33.8k eur🤔😔....s tega vidika je pa Mazda ena redkih (če ne edina JAP znamka), ki še ponuja vse motorje...kar je zelo pozitivno👍in se še niso uklonili vsem novodobnim nebulozam....

HONDA.SI

bo motorji. Zapeljite Civica in začutite,

Razširi  

Čez lužo ga full hvalijo. Za pogledat mi pa res ni neki 🤔

Upam, da pride type R tudi v evropo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano

Kar se avtomatika tiče. Moja najdražja res ni človek za spremembe. Sam je zaljubljena v toyote in si je kupila rabljenega hybrida avtomatik. Sedaj govori, da bo kupovala samo še avtomatike. Tudi jaz si misli, da glede na to, koliko časa preživim v gužvi na AC, z nogo na sklopki, da bi bila vožnja z avtomatikom bolj luksuz :) 

Kar se pa CX 60 tiče, če bi jo kupoval, bi počakal leto ali dve, da odpravijo vse morebitne napake, pol pa gasa :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
  dne 15. 9. 2022 ob 17:43 je Janez007 napisal:

Sam sem 2x kupil in zmontiral pri njih na Vodnikovi (nasproti bolnice Petra Držaja), ene 5 let nazaj in 👍 Mladi lastnik pa je bil neverjetno operativen in potrpežljiv.

Razširi  

Tudi jaz imam presenetljivo dobre izkušnje z njimi. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano

Če se ne motim ima večina Lexus-ov omejeno hitrost na 180km/h (za NX-a sem ziher). Jaz s tem nimam težav. Tudi cena se mi zdi ok, če gledaš, da je RAV4, 50.jurjev. Je pa še vedno over my budget :( 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano

Očitno sem en redkih tule,ki mu je cx 60 všeč (je pa zanimivo,da ima mazda cx 60, volvo pa xc 60 ) 🙂

Kar se pa cene tiče,za isti denar se prodaja kia sorento. V obeh primerih pa zame nedosegljivo,oz imam druge prioritete 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Tudi jaz moram menjati letne gume, pa malce pogledujem, da bi vzel nexen n'fera su4. Do sedaj sem imel savo uhp2 in se je guma za moj način vožnje izkazala za odlično :) Edino zamero imam nad njeno glasnostjo (zato bom tudi poizkusil z drugo znamko). 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
  dne 20. 2. 2022 ob 7:36 je FuManchu napisal:

Šel bo v roke ljubiteljev saabov. Pije malo pod 15l, če ga normalno voziš. Poznam prejšnjega lastnika. Avto je v nulo. Težak je okoli 1600kg. Motor je Holdnov noter.

Razširi  

A ni to isti motor,kot ga ima tudi insignia opc?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
WWW.AVTO.NET

Toyota Avensis Wagon 1.8 Aut.. 1. LASTNIK. SLO, letnik:2009,6900 EUR :: www.Avto.net ::

Tole je tud pomojem dost neuničljiva mašina. Sicer me moti avtomatik,pa oblika mi lih ne diši,ampak tale 1.8 bencinar naj bi bil kr dober, pa tudi poraba naj nebi bila pretirana.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ADITIV DATACOL - MAZDA 2.2 Dizel
Napisano
  dne 24. 1. 2022 ob 11:44 je NevLado napisal:

Kaj pa za bencinarja kupt? Sam se bojim to not vlit, ker že zdej laufa ko urca, da mi ne bo motorja skuril :lol:

Razširi  

Jaz sem za svojo letnik 2009 razmišljal, da bi dal aditiv, ki zmanjša porabo olja. Naj bi naredil neko oblogo okrog obročkov... Sam me je strah,da ne bo pa pol kje drugje se kej nepričakovanega pojavilo 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kar se 6ke tiče. Jaz sem za točno tako,letnik 2009,z dobrimi 90 000km, pred petimi leti dal 9 000€.

Pa se mi je to takrat zdelo malo,glede na to,da je bil primerljiv accord 3.jurje dražji. Sej zdej je pa isto. Honde dost boljš držijo ceno.

Je pa res ja,da so to sedaj že 13. Oz  14. let stari avtomobili.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
1053944.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 Zoom Zoom 2.0i TE-1 LASTNIK-SLO POREKLO-RAÈUNI, letnik:2008,4990 EUR :: www.Avto.net ::

Kolk so GH ratale že poceni. Pa avto za moje pojme zelo dobro skriva svoja leta (oblikovno). Sicer tega avta ne poznam,se mi zdi pa dosti avta za dost ugoden denar. 

Me zanima po kolk ga je preprodajalec dobil, če pomisliš,da je v tej ceni tudi njegov zaslužek 🤔

Je pa tudi zalostno vidit,kolk je moj avto malo vreden, pa imam trenutno 25k km manj od zgornje 🙁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 sedan
Napisano

Meni je tudi limuzina bolj všeč kot HB.

Kar se motorja tiče, imam 6ko 2.0 s 147KM, pa sem tudi umirjen voznik in mi čisto zadošča. Pa verjamem, da je ta novejši motor najbrž boljši od mojega. Pojdi na testno, pa se boš najboljš prepričal, če je to - to. Sem  imel pa prej isto civica, samo da je bil VTI s 160KM 😎 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.