Skoči na vsebino
Gume
Napisano
pred 57 minutami je SpEkTr napisal:

Menda, pa da so kar glasne, jaz rabim gumo ki bo čim tišja recimo :) 

Evo 2 ni bila pretirano glasna. Sem jih imel in sem bil zadovoljen z njimi. Super oprijem v mokrem in suhem. Imel sem dimenzijo 225/45/17.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
dne 2. 9. 2021 ob 19:31 je tommaazz napisal:

Evo je, še moja makina 😎. Vožnja je fenomenalna, veliko tišja kot v Mazdi 3 ter udobnejša. Notranjost pa je tak vsaj stopnjo ali dve višje in sploh ni primerjave, TOP👍

IMG_20210902_173817.jpg

Kaj so zdej te Mazdice v akciji, da jih vsi kupujete? :D

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 5 urami je Aless napisal:

Lep glih ni ima pa dobro srce😁

Btw. A niso ti Mondeoti imeli oznako ST220? 

ST220 je bil samo mk3 model. Imel pa je 2,5l V6 motor.

Sem bil par let nazaj tik pred nakupom omenjenega modela:zvizga:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
Pravkar je Alex napisal:

Ne vem zakaj, a jaz zaupam bolj rokam. Sem zadnjič poliral z eno baterijsko  polirko (sposojeno) eno mojo novo narejeno  kitaro. In sem na enem  robu "prišel skozi lak". 😬

Vse delo sem moral ponoviti, od barvanja, brušenja do poliranja. Tako, da bolj zaupam roki in pritisku roke. 😊

Pri strojnem poliranju barve moraš vedno paziti, da ne pregreješ barve, se pravi, da hladiš polirno spužvo ali kak drugi nastavek za poliranje.

Tudi, če izbereš pregrob nastavek za poliranje ni v redu, ker lahko preveč pobira barvo in si, še posebej pri Mazdinem tankem laku, lahko takoj skozi prozorni zaščitni lak. To se zgodi najlažje na kakih robovih( streha, havba, blatniki), kjer je tako in tako tanjši sloj barve. Tako da-roke so zakon. 😊

Nekak se strinjam s tabo. Mašina olajša delo ali pa ga podvoji celo.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
Pravkar je Alex napisal:

Ni. Še vedno, če se ti seveda da in imaš nekaj ur časa, lahko čisto profesionalno sam spoliraš avto. In to tako, da je na ravni razstavnih avtov. Imeti moraš le prave "sestavine". 😊

Jaz sem deset let nazaj sprednje luči poliral na roke. Nikoli več :lol:

Ima kolega polirko, če bi mi spet zapasal kej tacga.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

(korejski)Chevrolet
Napisano
pred 6 urami je DonFelipe napisal:

Chevrolet je bil tudi identičen Saab 9-4X in vmes model 9-7X kateri je bil preoblikovan Chevrolet Trailblazer se pa pri nas niso prodajali ; razlog? SUV-i takrat še očitno niso bili popularni, hkrati pa omenjenih zadev niso proizvajali na Švedskem, ampak v Mehiki, svoje pa je naredila tudi prva kriza leta 2008

Naj omenim še to, da je bilo narejeno le malo čez 800 avt 9-4X. 

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.