Sodelavec je kupil Forda S-maxa avtomatika, in potem 3 leta prisegal na avtomatika, da nikoli ne gre nazaj, dokler se mu ni pri cca 190.000 km na počitnicah nekaj zataknilo. Prvo popravilo 1.200€, drugo popravilo 1.500€, potem je avto 1 mesec stal v delavnici, ko so po celi Evropi iskali rabljenega,... Podobno zgodbo sem slišal z Audijevim avtomatskim menjalnikom - strošek 4.500 €. 🥴
Fordovi novejši avtomatski menjalnik (ne Aisin) so zelo občutljivi, kar se servisiranja tiče. Če zanemariš par servisov si lahko na hitro ob menjalnik. Žal.
Mene pa ravno mika, če bo potreba po večjem avtu da bi na kakega s-maxa oko vrgel. Ga ima žlahtnik že lep čas in nobenga izrednega popravila.
Ko bi jih le se sedaj taksne delali... rad nosim All-Star superge, ampak najljubse so mi te ko nimajo vezalk, ker imajo eno gumo, ki vbistvu enako tesni nogo. Ampak vec ne najdem taksnih v nasih trgovinah.. te so pa stare ze.. 7 let.
Mislim, da jih ne delajo več, žal. Tudi sam sem rad nosil all starke vse od osnovne šole. Ikone so ni kej.
Jaz pa sem imel že od top gume do budget gume. Pa niso budget spet tolk slabe. Le kake sezono prej jih vržeš stran. Pa se nisem ne razkopal in nobenega ubil. Je tud veliko od voznika odvisno.
Jaz sem vozil na Premacyju celoletne, kar nekaj let, po treh letih sem pa vzel potem spet celoletne, ker so stare postale pretrde in nevarne po snegu. Avto ni bil dirkalnik tako, da tudi poleti ni bilo težav.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Jaz sem z svojim navorom čisto zadovoljen
Popravljeno od FuManchuPovezava za deljenje
Deli na druge strani