Saj bi čakaj na teste AMZSja, ampak kaj, ko tam ne testirajo kakšnih ta zaresnih pnevmatik. Morali bi narediti test v dimenziji npr. 245/70R16 111S, testirati pa pnevmatike B.F. Goodrich All Terrain, Malatesta Koala, Vredestein Quatrac, Nokian Rockproof, Falken Wildpeak, Federal Couragia in podobne. Potem bi si s temi testi lahko kaj pomagal...
Vsa čast, da imaš tako dobro intuicijo. Jaz do konca posnetka nisem točno vedel kaj namerava - marsikdo se takole postavi v križišče pod pravim kotom, da je lažje kontrolirat situacijo in ne tako pod kotom, da se vidi precej slabše kaj prihaja iz leve. Jaz se recimo tudi postavim tako, da imam čimboljši pregled in da nisem odvisen od ogledal ali pa stegovanja vratu kot žirafa. Potem pa ker tud žmigavca ni dal sem skos pričakoval, da bo verjetno speljal v najbolj neprimernem trenutku in da bo nekoga izsilil.
Imam dobro predvidevanje zato sem pa vedel, da bo tole naredil čeprav je teško verjet, da so tudi taki v prometu. Še enkrat poglejte posnetek pa dobro opazujte!😳 Kokice pa ne rabite več... 😂😉
Hmmm, verjetno se delaš, da ne razumeš? Ja seveda ne jaz, ampak policija in verjetno tole ni edina neumnost, ki jo tale počne. Tazga je pač treba spravit iz prometa ne pa da jim še pomagamo, ker takim pomoči ni edino, da se jim pobere vozniška.
Enostavno nočete nekateri razumet tistega primera, vididelo se je kaj bo naredil in mu pač pomagaš, da nebi prišlo do nesreče....
A si kdaj imel japonca? Jaz sem jih imel že 5 (Toyota, Mazda, Nissan, Honda in Subaru)
Jebiga, verjetno ne. 🤔Te novejše Mazde res niso več Mazde kot nekdaj, ne rjavijo več, ne zvija diskov, špegli delajo, malo trošijo pa še premium so.... 😉
Kaj pa moraš poznat? Izgleda kot CX-5 iz leta 2012. Ok ja ni 15 let je pa 11. Teli SUV-i so en živ dolgčas in le redki proizvajalci si upajo stopit tudi v malo bolj drzne oblikovalske vode pa še tisto zadnje čase nekako hranijo za EV-je.
Nikjer nisem omenjal, da je cena slaba in verjetno res nima veliko cenovne konkurence ampak komur je to dovolj je pač že v letih in mu je vseeno, kdor pa bi rad imel še malo več je pa treba seči nekoliko globlje v tošl. Zato pač vsi ne kupujemo najceneje, ampak tisto kar nam je všeč, kar nam da zadovoljstvo in kar tudi z veseljem pogledamo čez 5, 6 ali pa 10 let. Čez 10 let bo tudi tvoja CX-30 še vedno zgledala lepo, tole MG nešto pa močno dvomim.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ni ravno treba čakati na letošnje teste,ker so gume,ki so bile lani na raznih testih med prvih 7, tudi letos enako dobre......👍
Samo pogledaš še kaj je tvoja prioriteta pri vožnji z njimi glede na razmere na cesti in na koncu še cena.....
Pa dobro izbiro ti želim......😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani