To se ni? ne pove. Pri meni je bil vedno moder, Tut ?e je bil batt_soc pod 70 in je avto dejansko zelo zajamral zjutraj. Tko da, tole ne vem kako to?no ne more bit.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Pa ?e v navodilih ni? o tem ne pi?e. Ponavadi take stvari omenijo v navodilih.
Itak, poglej fosilna goriva. V tem primeru, je avto po?akal oz. po?ar, da sta potnika vsaj stopila z vozila. ?ele potem se je ogenj raz?iril. pa ?e to bolj kot ne spredaj
Wireless je OK, za kratke relacije. Najbolje bi bilo oboje. Ampak vtaknt ni tak problem
Tudi v mazdah bi se to dalo uredit, telefoni ?e kr podpirajo to, v avtu je opcija da se konektas na WiFi to?ko. Na netu sem gledal, je folk to ?e shekal. Tako da, da se. Samo ne v novi verziji mzd connect.
Jaz tudi lahko pohvalim, da deluje kar hitro vse skupaj. Uporabljam maps, yt music, pa ?e kak add-on zraven. Se pa AA kar razvija, kar je ok...vseskozi kaj novega
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Omejitve bodo menda dodali, ker na telefonu to ?e je. Ravno tako za sporo?anje dogodkov.
Live traffic je velik plus, plus bolj?i pregled mo?nih rout na za?etku, pa Mal la?je iskanje vmesnih to?k med navigacijo in satelite view.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Povezava za deljenje
Deli na druge strani