Že primerjava armature med šestico letnik 08 in 13 je minus pri 13. Če hočem iskati frekvenco na radiu, moram pri 13 letniku prav pogledat na displej, kam moram pritisnit. Na 08 letniku lahko tipam po armaturki brez pogleda.
No, da je hibrid za mestne ulice in ljubljanski grad...ne vem, no...
Ta ima 150 konjičev, ki se lahko uporabijo povsod, tudi v gozdu. Sem vozil hibrida, pa vem, da ni razlike pri sposobnosti vozila. Kolikor pritisneš stopalko za plin, toliko avto gre...
Ja, dunlop je najboljša, ampak toyo ni slaba. Pri meni mora predvsem smer vrtenja, če je možno, drugo kar je, pa morata biti najmanj dva vzdolžna kanala neprekinjena.
Kupil par mesecev nazaj bencinarja 165 konjičev. Gledal 192 konjičev, pa je samo automatik menjalnik, kar ženi ne odgovarja...zato vzel 165.
Ni teorije še enkrat diesela zaradi filtra. Imel petico diesel in problem s filtrom zaradi kratkih voženj...4 km v eno stran. Petica imela porabo 8 litrov, servis na Celovški je pa bil 300€ z mojim oljem...bencinar šestica 08 letnik je pa prav tako imela 8 litrov porabe na tej relaciji, servis pa pol manj. Pa še problemov s filtrom ni.
13 letnik ima pa več kot liter manjšo porabo pri enaki vožnji od 08 letnika...oba bencin.
Diesel bi MOGOČE vzel, če bi delal 200+ km dnevno.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bencinar
Povezava za deljenje
Deli na druge strani