Skoči na vsebino
Kupiti rabljeno Mazdo 6 karavan do 22k??
Napisano

2019 ?e nisem vozil, po testih pa vsi pravijo, da je precej manj hrupa tako da ne vem. Pri tem FL o katerem govorimo, so kot sem bral naredili bolj?o protihrupno izolacijo v vi?ini u?es. Za koloteke ne vem, ker nisem vozil tisto pred FL.

Kak?na je pa primerjava z novo trojko, kjer pa sploh pravijo da je ti?ina v kabini?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6, 2.5l, avtomatski menjalnik
Napisano

Jaz sem jo vozil to belo, pa nisem bil navdu?en. Mogo?e sem mislil kako bo to sekalo. Vsaj po ob?utku.

Pa niti ni, no v sport mode se je premaknila, ampak terja davek.. Glasnost.

Saj dizl se tudi zadere, ampak se mi je takrat zdelo da manj, Oz zaradi turbine je bil ob?utek precej bolj?i.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6, 2.5l, avtomatski menjalnik
Napisano

Tko,Mazda je letnik 3/2017, 2.5l,oprema top revolution,usnje,sibedah,vse.., dve feltni opraskani, pa stransko ogledalo se ne zapira,bom garancijo uveljavil 44k prevozenih.

Ceno smo zbili na 20k.Potem pa placan uvoz pa DMV, na koncu tocno 21.800eur.

Moja je Tut 2017/3 se mi zdi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

@Alex pa Spektr: ?e bi js ?ou v homologacijo, pol bi raj 16" dal homologirat pa o?je, kar bi blo za zimo bolj funkcionalno ... izgleda pa pozimi itq vse grdo :P

Tole kar dobro zgleda. Itak sem ta set dobil poleg avta

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.