To se ni? ne pove. Pri meni je bil vedno moder, Tut ?e je bil batt_soc pod 70 in je avto dejansko zelo zajamral zjutraj. Tko da, tole ne vem kako to?no ne more bit.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Pa ?e v navodilih ni? o tem ne pi?e. Ponavadi take stvari omenijo v navodilih.
Itak, poglej fosilna goriva. V tem primeru, je avto po?akal oz. po?ar, da sta potnika vsaj stopila z vozila. ?ele potem se je ogenj raz?iril. pa ?e to bolj kot ne spredaj
Wireless je OK, za kratke relacije. Najbolje bi bilo oboje. Ampak vtaknt ni tak problem
Tudi v mazdah bi se to dalo uredit, telefoni ?e kr podpirajo to, v avtu je opcija da se konektas na WiFi to?ko. Na netu sem gledal, je folk to ?e shekal. Tako da, da se. Samo ne v novi verziji mzd connect.
Jaz tudi lahko pohvalim, da deluje kar hitro vse skupaj. Uporabljam maps, yt music, pa ?e kak add-on zraven. Se pa AA kar razvija, kar je ok...vseskozi kaj novega
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hja, kak?n bolj slippery moker asfalt zna tut it v prazno. Ampak to ni nek problem lih
Povezava za deljenje
Deli na druge strani