Ko bi jih le se sedaj taksne delali... rad nosim All-Star superge, ampak najljubse so mi te ko nimajo vezalk, ker imajo eno gumo, ki vbistvu enako tesni nogo. Ampak vec ne najdem taksnih v nasih trgovinah.. te so pa stare ze.. 7 let.
Mislim, da jih ne delajo več, žal. Tudi sam sem rad nosil all starke vse od osnovne šole. Ikone so ni kej.
Jaz pa sem imel že od top gume do budget gume. Pa niso budget spet tolk slabe. Le kake sezono prej jih vržeš stran. Pa se nisem ne razkopal in nobenega ubil. Je tud veliko od voznika odvisno.
Jaz sem vozil na Premacyju celoletne, kar nekaj let, po treh letih sem pa vzel potem spet celoletne, ker so stare postale pretrde in nevarne po snegu. Avto ni bil dirkalnik tako, da tudi poleti ni bilo težav.
Najslabše so kake cenene kopije originalnih platišč. Hitro se zvije, lušči in celo poči. Jaz sem bil nekak najbolj zadovoljen z OZ feltnami (kar se športnih modelov tiče). Drugače pa prisegam na original platišča na avtu (tovarniška).
Pri moji doma so imeli (deset let nazaj in več) Lanosa. Ga je moja vozila, ko je izpit naredila. Še zdaj ga ne more prehvaliti. V vsem času so menjali štarter, akumulator in sprednjo šipo. Kupili so novega. Žrl je menda kar okoli 8l in več. Šel pa tudi dobro.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Še mal dražja S2000 od une zadnjič
Honda S2000 :: Avtonet ::
Povezava za deljenje
Deli na druge strani