Ne razumem, kako narod ne zmore ali noče vzdrževat osnovne stvari pri avtu...
Več kot za 10€ ceneje dvomim, da jo dobiš. Jaz jo bom vzel na najbližnji črpalki, kot vedno.
Natočil bencina do roba
Jaz malo redčim z vodo vitreks. Imam ogrevane šobe in nimam teh težav
Brisalce imam Meyle. Samo te so imeli žal. Tekočina pa iz hoferja. Nazadnje iz Lidla se mi zdi. Zaenkrat ok.
Brisalci Bosch pa mi niso bili všeč. Nekak najbolj sem bil zadovoljen z Valeo brisalci.
Kako mnenje o Sebring zimskih gumah?
Potem se je motor ravno ulaufal lepo
Samo blatnike ima plastične več kot drugi avti. Kar pa ni bilo slabo v praksi. Sploh meni je dvakrat rešilo blatnik pred popravilom 😁
RazširiPozna morda kdo tole Mazdo3? Koliko bi se dalo še spustiti ceno? Zanima me tudi, kakšne imate izkušnje z pregledom vozila na pooblaščenem servisu pred nakupom, jih je smiselno izvesti? Vsi odgovori in komentarji dobrodošli, prvič kupujem rabljen avto.
Mazda Mazda3 :: Avtonet ::
WWW.AVTO.NETMazda Mazda3 Sport G120 Challenge, letnik:2017,12900 EUR :: www.Avto.net ::
Glede spuščanja cene boš moral kar it pa vprašat
Kaj pa je sploh ta trak? Za vleko verjetno ni. Ali?
Ja žal je tako....
Letnik 2016 pa menda nima rje. Ali??
Te šestice so pa res ugodne. Ko sem jaz gledal so bile po 8K€...
RazširiŽivjo vsem! Da ne smetim z novo temo, kar tu. Ogledujem mazdo 6 2.2 150, letnik 2017. Ker nimam izkušenj z mazdami 6, bi bil vesel nasvetov in komentarjev.
Po VIN številki je ne najdem, bila je last lizing hiše iz Ferrare (Italija), servisne knjižice nima (niti je ni v Mazda servisni bazi, menda zato, ker ima lizing hiša svoje serviserje). Oglašujejo ~85.000 km.
Na kaj je treba biti pozoren, kakšne tipične skrite napake ipd.? Razumem, da problema z gredjo ti motorji nimajo več.
Mazda Mazda6 :: Avtonet ::
WWW.AVTO.NETMazda Mazda6 Karavan CD150 Challenge, letnik:2017,14990 EUR :: www.Avto.net ::
Jaz bi naredil velik obvoz.
Tudi jaz nič posebnega. Prepeljal nekaj pohištva
Sem kar vesel, da sam avte preobujem in ne rabim vsako leto skakat okoli vulkanizerjev....
Huda 929
Zanimivo, da ga Autodoc ne trži. Glede na to da je nemško olje?
Napisano
Podobna litraža kot golf/leon karavan.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani