Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano
pred 6 urami je Alex napisal:

Te gume so po mokrem recept ta razbit avto. Ne vem, zakaj jih v Evropi ne prepovedo. In oni jih še tlačijo na premium cx30. 😕

Zato ker je še paleta Kitajskih dosti slabša na našem in EU trgu.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 11 urami je g.Wankel napisal:

Škoda, ker ti pa @Bini znižujeta kredibilnost ostalih CX-30 ownerjev.

Bravo, samo potrdil si, kar sem napisal ;) 

Also, če obrežeš sliko, se še vedno vidi, da ti je to spisal ChatGPT. To je pa lih ene toliko uradno kot moj odgovor.

Ne bluzi preveč. Ker sem ti dokazal, da je malo debelejša od navadne metalik si zdaj jezen a ne vem zakaj.... :nevem:

Debelina sploh ni toliko pomembna kot pa  kvaliteta..... 🤗😉

pred 9 urami je GregorV napisal:

Očitno bom moral zelo paziti na mojo rdečo barvo. Da ne bo "pleh" ven pogledal. 😄

Ni potrebe, jaz jo zelo glancam pa še ne vidim tistega srebrnega sloja... 😊😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Tole je uradni podatek, da nebo preveč ugibanja. Če ne verjamete vprašajte v lakirnico v Sl. Bistrico kjer ima Selmar lakirnico in zanesljive podatke o debelini.... :nevem:

IMG_20250903_172932.jpg

Pred eno uro je g.Wankel napisal:

image.png

Tako debel sloj ima verjetno tvoja.... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 5 minutami je godlike napisal:

Nikjer ne piše o debelini. Samo da je več slojev. Kaj pa če so ti sloji tanjši? 🤔

Saj sem zgoraj napisal, da za debelino ne vem, vem pa že odkar so te barve na trgu, da jih je več plasti.... 🤗😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 17 minutami je 50keda napisal:

Te zadnje dve povedi držita, ostalo pa pojma niam :D

Vse drži... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

Koliko je debelina barve ne vem, vem pa, da ima en sloj barvanja več! :nevem:

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Je pa zato vsaj iste BARVE kot moja CX-30.... :jupiii:

pred 11 urami je tommzy napisal:

Da povem svojo odločitev. Očitno bom ostal na Mazda forumu. Danes rezervirana CX30 Centre Line G140 (auto) z Design paketom. Machine Grey. 😀Je le po vseh letanjih po salonih Mazda najbolj prepričala s ceno in paketom opreme. Pa jasno z vožnjo tudi. No z videzom pa itak.  

Pokažem ko dobim. Zdaj pa čakat. 😁  

Napiši kdaj jo dobiš in kje si jo kupil... 🤔😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 2 urama je NevLado napisal:

Na tem forumu so vsaj 4je ljudje doživeli, da je imel nov CX-30 napumpane gume na kar 3.5 bar !! Če greš na testno vožnjo, najprej preveri, da so gume na 2.7 bar, potem pa dalje ;) 

Na 2.5 bara! 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 10 urami je tommzy napisal:

Še nekaj... Sicer je motor kar solidno povlekel pa vseeno... Se splača doplačat za 2.0 186hp? Prodajalec me je sicer vprašal če je kaj avtoceste med vožnjo pa sem rekel, da redko.

Mi je po tem priporočal 2.5, 140hp. Se pravi nima smisla doplačat za močnejši motor a ne? 

Moj test si verjetno prečital? Je pa tako nekako kot je @ignacij napisal.... 

pred 12 urami je godlike napisal:

Huh, z Opli nimam izkušenj.

Zmeni se v salonu, da ti dajo za dlje časa.

Focusa sem dobil od jutra, do 17h.

Sem že imel testne avte tudi za čez vikend.

Vsi grejo na roko, če te spoznajo za resnega, razen Ferk. Tam sem imel z M3 in M6 (pred 8 leti) strogo z prodajalcem 1h in še to je on vozil 15min, da je avto zagrel.

Tak testni avto se tam splača kupit.... 👍😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 16 urami je tommzy napisal:

Pozdrav! Sem nov na forumu. 

Ker nisem preletel cele teme (samo par zadnjih strani) imam par vprašanj. Kupujem nov avto. Dobil sem ponudbo za Mazdo CX30 ki je ne morem spregledati. Gre za 2.5l 140hp auto. 

Sedaj pa vprašanja:

1. udobje avtomobila (slišim in berem, da je čvrsto). Malo sem ga sicer vozil a premalo in še to ne po slabi cesti (na 18"). Res pretrese kabino po neravninah? Kako je zadaj? Nisem uspel sedeti tudi zadaj. 

2. kakšen je avtomatik (sem vozil ročnega)? Hočem avtomatika, ker imam ročnih dovolj. Je ok in ne cuka?

3. realna poraba s tem motorjem? Imam 80km dnevno službeno v obe smeri skupaj. Nočem bankrotirat s tankanjem. 

4. servisi? Približna cena servisev?

Skratka je avto dovolj udoben in hkrati ne pije preveč? Se zelo zanimam za avto ampak nisem še čisto siguren.

Glede na to, da si ga vozil si veliko že občutil. Je čvrst in na malih luknjah vse občutiš, velike pa lepo požira. Če je to problem potem ga ne glej več! Ročni M so odlični AM pa so bolj počasni in sunkovito prestavljajo pri bolj agresivni vožnji a pri g140 naj temu nebi bilo tako.... Morajo povedat lastniki teh. Porabo boš imel cca do7 litrov, če boš vozil kot si napisal in ne po samem mestu Za ceno servisa bi lahko vprašal že pri testu in tudi števec bi lahko dal na 000000 pa bi videl okvirno porabo! Servisi redni so cca300-350€ odvisno koliko ti dajo popusta na zvestobo.... 

Če kupuješ novega se še zmeni za gratis prvi servis! Jaz sem ga vedno dobil, ker za njih je to min. strošek cca 60€.....:nevem:

Ugoden nakup in :zoom-zoom:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 4 urami je Z M A J napisal:

Pred dvema letoma sva iz smeri GG proti prelazu Črnivec "spontano" maksimalno pognala vsak svojega stroja; Tesla S (dual motor) in jaz mojega takratnega optimiziranega Z4 3.0 in je bilo točno to kar ti opisuješ; na ravnici mi je lepo bežal, potem so prišli rahli ovinki, sem se mu bližal, kasneje bolj zaprti ovinki, sem mu priškripal tik do zadka in moral zavirati da ni počilo. :) 

A misliš, da je bil tisti v Tesli dober voznik kot si ti..... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 11 urami je Boss napisal:

Tud jaz bi nasmejano zgledal v njej

image.png

Ne no take grdobine pod to temo objavljat, prosim lepo.... 🫣😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 4 urami je Shrek napisal:

Zdaj ob petkih stotka za ceno navadnega na MOLu... 😁

Pa še gorivo, ki si ga tankal ti podarijo, če imaš srečo... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 8 urami je Boss napisal:

Kateri? :nevem:

Glede na tvojo specifiko, da mora avto priorij biti katavan pa res bolj malo... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 3 urami je Boss napisal:

Žal ja... sam še grdi in krampasti modeli ostajajo... OK Miata je izjema pa se ne bi čudil, da bo tudi ta kmalu na listi za odstrel.

Pa saj so še kaki lepi avti no.... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Pred eno uro je Z M A J napisal:

Kolega ima takega in je zelo zadovoljen z njim, pa sem malo pogledal kako se gibljejo cene. :) 

Najjjjjlepši avto brez strehe je tale Z4...:bravo:

Ps:za še normalen denar.... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Meni osebno je najlepša 3ka limuzina ampak, ker sem jo že imel sem se vseeno odločil za CX-30 zaradi določenih malenkosti, ki so na koncu pretehtale... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pred eno uro je robertk6 napisal:

Kak pa ti veš koliko sem jih mel? Mislim da sem v službi imel že take ki jih ti še blizu videl  nisi.

Ti verjamem nimam kaj, ko pa ne vem... :nevem:

Hotel sem ti povedat nekaj drugega ne pa to kake odlične avte sem vozil..... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.