Ej nasledni? nisem se zrajtu k sm use tolk na hitro splaniral,.. sem pa profesionalno zapeljal na "tastar servis/salon" me je pol na pultu preusmerila gospa
Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Pomoje misli za??ito za avto kot je vosek in keramika le, da je umetna narejena iz polimerov... sonax ima recimo v spreju "Profiline Polymer Net Shield"
"
Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Sej potem pa ti imej iloop pa nevem kaksne traparije se vse in veselo menjan akumulator na 2-3 leta . A ce recimo iloop elektronsko odstranis a lahko normaln aku zmontiras?
Sej moj avto rabljen ko sem ga kupil je imel navadi akumulator varta 95ah(imam ieloop) .. sem se vozil z njim 4-5 mescev je delalo vse brez problema,.. sam pol k sm mal za?el raziskovat sem ga menjal ,.. kdo pa ve mogo?e mazda nateguje s temi "posebnimi" akomulatorji
Nevem kake motorje ma sedaj volvo,.. od PSA grupe je mel leta nazaj 2.0 sicer v v50 s40 pa c30 se mi zdi. Za podvozje pa se mi ne sanja,.. pomoje je ?e mel ko je bil ?e v lasti Forda, kaj pa sedaj du nat kno
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zdej k ni ve? Juresa na forumu mora Boss prevzeti vajeti
Povezava za deljenje
Deli na druge strani