Ja, jaz sem imel oboje. Tudi delno je ok. S tali??a prakti?nosti ?i??enja, pa ni primerjave. Usnje pa? obri?e? in je to to. Ob priliki (ajde, recimo parkrat letno) ga nama?em s kremo in je to to.
Kar ne morem recti za Mazdo, damo diski so bilinproblem na prvi petki, cx7 in sestki...
Ja to, da so mel zaen kurc diske notr. Vem, ker sosed jamra na polno. Pa je picajzelj. So ble pa tudi debate na forumih okoli tega... No more quality at all..
Ja, saj tut potrebe nima. Pri prvi sem probal za hec ve?, in se je zgodilo to?no to. Pri drugi sem se tukaj ustavil, ker mi je en foruma? (ne tukaj) svetoval neko optimalno nastavitev za konkretni PB.
Ma, na?eloma ne sme, zato ima? jakost za nastaviti. Nastavitev ima mislim da 16 stopenj, jaz sem nekaj ?asa uporabljal na 6ki, in kasneje ?e na 9ki. Ve? pa nisem ?el.
To mam ?e dolgo, najprej na prvi ?estici, pol na drugi, in zdej na tretji Pove?e? tam na konektor na skupni vod in to je to. Potem uporabi? potenciometer za nastavitev jakosti.
Danes zve?er bo avto s5 ?vical, bo treba prikolico vle?t na morje, pa da vidimo v kombinaciji s PB
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Gube?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Povezava za deljenje
Deli na druge strani