Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

V 3h dneh nabrala novih preko 1000km (razmisljam vgradit dizel motor, hehe).

Mi je pa hec, da sem ji ob zadnjem preverjanju motornega olja le-tega dolil malenkost cez max, v smislu, da ji itak veselo tekne in ne bo tezave.

Pa zdaj po cca.1200 km prevermi nivo in se zmeraj iznad max, nisem stekal total nula, ker je bla vseeno kar nekajX tik do blokade in takrat se malo zavoha olje :D

Sem takoj iskal DPF, da ni to vzrok, no pa tudi nivo hladilne sem s tem v zvezi preveril:)

Potrosnja plina pa 10l na 100km, kar pomeni okrog 5 in pol eur, lastnik totalno zadovoljen, oujea! :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Dans parkrat prekr?il pravilo, ko sem si reku, da je vsaj 1 LPG rezervoar ne bom priganjal preko 5000 motornih obratov.  :P

(eh, v tunelu in na vi?jih obratih je tole zvokovna bolnica in si nisem imel kej pomagat, sem pa? krvav pod ko?o in taprav Mazda?).  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
  dne 22. 12. 2015 ob 13:11 je Boss napisal:

Optimist - "pokli?ite za ceno". A je to mislu, kolk da tistemu, ki ga odpelje, ker tukaj ni ?isto ni? vrednega za prodat.

Pa ?e preko ju?ne meje se nahaja, vpra?anje ?e ni ?e tam kak?nega zapleta, ko jo ho?e? pre?kat.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
  dne 22. 12. 2015 ob 9:33 je Alex napisal:

Ne,seveda da je v redu,da gre dol,ker glede cen na svetovnih trgih sploh ne sme it gor ampak bi ga morali ?e znato bolj poceniti.

Rahlo cinicno bi lahko pripomnil, da so nam vrgli prgisce drobtin :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
  dne 22. 12. 2015 ob 9:24 je Tomek napisal:

dobil avto nazaj od kleparja in li?arja ker sem dal popravljat zadnje robove 

mo?akar popravil v nulo ?e prage pregledal vse po?timal in izolacijo nanesel 2x na debelo tko da res svaka ?ast

Rezali ven ali le flikali? Pa cena me zanima :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
  dne 21. 12. 2015 ob 7:57 je astor napisal:

Kaj res ni nobenega "junaka" ki bi se tega lotil ali vsaj poznal koga ki to dela...  rikverz kamerca, zanima tako mene kot tudi na?o Katjo. Jaz mam letnik 2014, ona pa letnik 2011.

Hvala za odgovore oziroma predloge!

Simon's iz Kamnika, priporocam fuuul; 041681176

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Natankal 20? benza in jo zelo povr?no ro?no opral, ampak ?e zmeri bolj? zgleda kot pred pranjem.  :zvizga:

Imam na sumu, da je bil bencin ?e star ali pa ga je blo ?e klin?evo malo v rezerovarju in je to povzro?ilo kasnej?i v?ig kot sem bil vajen. Bom videl ju3 in PORO?AL.  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
  dne 17. 12. 2015 ob 8:05 je Tomek napisal:

Hehe lepo povedano sam js se ne vozim po avtocesti to je sam regionalna cesta :) najman pije v garazi :)

In z ugasnjenim motorjem :D

Jaz sem pa mojo mal na obrate naturiru v tunelu, da je rjovela kot ranjen lev :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
  dne 16. 12. 2015 ob 16:24 je Scr3am napisal:

Sej problem je ta da tud benza zre 10l. Jest sm z LPGjem prezadovoljen :) nimam kej rect. Hotu sm sam povedat, da ta 1.8 motor took zre kot da bi mel 220 konjov ne pa 120 :D. Hvala bogu, da mam na plin je potem poraba usaj pou mansa in je okol 5l.

Moja ex Hamiltonka (identi?na kot Viperjova 2.3) je imela cca. 100.000 mojih prevo?enih vedno porabo med 9 in 10, pa je ob?asno MORALA dat kaj od sebe.  :D

120-konjska se malo bolj napreza, da dose?e dolo?eno hitrost, najbr?.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.