Skoči na vsebino
NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

jaz sem pa pozitivno presene?en nad trenutno (mojo) ?estico. Zvok motorja je skoraj nesli?en, zdej ?e ima? ?e malo glasbe na normalno jakosti, kot da ga ni. Se pa prijetno oglasi ko avto malce po?ene?. Pa ?e fino gre. Sploh z MAL Electronics :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Dej ne trapej. :zvizga:  Najbolj varno mesto je ?e vedno v ?koljki avta. SPloh pa tukaj, kjer nima? kam it.

Zadnja stvar je res, da z otrokom v lupinici hodim tmle po AC, kjer ?e odstavnega pasa ni. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Bravo :) Zakaj je bil otrok v avtu? Kje pa naj bi bil?? Doma? 

Mogo?e na cesti?

Malo zdrave pameti prosim..

Jaz pa ne?esa drugega ne razumem; zakaj je bil otrok v avtu? Zakaj ni bilo postavljenega trikotnika (ali dveh; sam imam 2 v avtu), zakaj si ljudje niso nadeli jopi?ev in ?li opozarjati na oviro (300metrov pred dogodkom in ne 15metrov).

Vpra?anje tudi ?e so poklicali na darsovo ?tevilko,da imajo avto v okvari in da naj pa? po?ljejo nekoga na pomoc ter naj zavraga pri?gejo obvestilne table...

Seveda,nihce o tem ne razmi?lja,potem so pa kot kure brez glave....

Varnostni trikotnik pa nekje po vsemi dopustniskimi torbami....

Nevem ?e je to ustrezen izraz...

Predvsem so zgarani, tovornega prometa je pa itak preve?, nadzor pa pomanjkljiv.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Normalna pri Mazdi si hotu re?t :) Ja, jaz bom na servisu probal kaj uredit. Glede na to, da je na eni strani samo, se mora o?itno dat zrihtat tako, da tresenja ni :) Po dopustu bo akcija :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Ma vje?baj... :)

Sem gledal zadnji? eno zanimivo oddajo na NG o devetdesetih. In tam so omenili, da je takrat nastalo izredno pove?anje prodaje (v usa) suvov. In kaj naj bi bil vzrok. Prekomerna te?a ameri?anov, ki se niso ve? mogli skobacat v karavane in normalne avte...in potem se je ta trend preselil v Evropo. Sano pri nas je bolj v stilu, me boli hrbet, mam probleme z koleni, imam vneto prostato, rad sedim na visokem, da ljudje kupujejo te napol kon?ane izdelke z obilico reciklirane plastike. Pa za noben suv ne more? re?t, da je lep. So samo suvi in grdi suvi. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.