Aha, tisto belo karavan. Kolik?na je pa bila kon?na cena?
Me pa zanima, ?e ima smisel tak avto predelat na plin, ker ?e mal pazi? ma? lahk komot pod 8l porabo?
Freak, jaz kot dolgoletni LPG uporabnik vedno izpostavim 3 postavke oz. spremenljivke, ko gre debata o smotrnosti predelave na LPG.
- koliko letno prevozi?
- koliko ?asa naj bi bilo vozilo ?e pri hi?i oz. koliko km-jev
- kolik?na je potro?nja goriva (zdaj/potem) in kdaj se investicija povrne
*ni odve? poudariti, da LPG sistem v vozilu nikakor ni zabetoniran vanj in se ga v cca. enem delovniku prestavi v drugega (?e govorimo o 4-valjnih vozilih), prenos pa stane ponavadi okrog 400?. No in s tem se matemati?ni izra?un spet nekoliko zakomplicira oz. gre v plus predelavi na LPG in var?evanju po njej.
Sicer ni bencin... je pa LPG... V Kranju na Primksovem sem danes, ko sem se peljal mimo videl plakat, da je cena za liter 0,515 ce se prav spomnim... Pa pise, da je taka cena samo na tej crpalki... to je tista pri Merkurju >> http://www.petrol.si/bencinski-servisi/podrobno/2371 ... Sem se prepozno spomnil, da bi skljocnil
To je se cenej kot na Veri, kjer je 0,53 EUR liter
Vmes ko je po?ivala sem vozil njeno precej mo?nej?o sestro in je pol kar mal hecno nazaj sest za volan v svojo. Dobila je pa Pioneer ovalce v zadnji polici, noro kwa to ?pila.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Freak, jaz kot dolgoletni LPG uporabnik vedno izpostavim 3 postavke oz. spremenljivke, ko gre debata o smotrnosti predelave na LPG.
- koliko letno prevozi?
- koliko ?asa naj bi bilo vozilo ?e pri hi?i oz. koliko km-jev
- kolik?na je potro?nja goriva (zdaj/potem) in kdaj se investicija povrne
*ni odve? poudariti, da LPG sistem v vozilu nikakor ni zabetoniran vanj in se ga v cca. enem delovniku prestavi v drugega (?e govorimo o 4-valjnih vozilih), prenos pa stane ponavadi okrog 400?. No in s tem se matemati?ni izra?un spet nekoliko zakomplicira oz. gre v plus predelavi na LPG in var?evanju po njej.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani