Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Testiral letne gume po snegu na Starmu vrhu, no in zdele tud v Kamniku sne?i, Mazdurina pa ?e na zaslu?enmu po?itku v svojem brlogu.  :wub:

(letne gume imam ?e od sredine homologacije gor, pa vidim da jih grem v ponedeljk snet dol in nazaj na konkretne zimske, da ne bo kak?ne neumnosti na cesti). :zvizga:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mika me mx5ka...
Napisano

V osnovi obstajata v 2.generaciji motorni opciji 1.6 110 in 1.8 140, slednja ima ze 6 prestav in precej redka za najdet na avto.net :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 3
Napisano

Cuero, seveda si dobrodosel na foruma in fajn je prebirat razlicne objektivne komentarje ter razlicne poglede na Mazdurine. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kar se KR TP-jev ti?e, vam priporo?am tiste zraven tavelikega Me?katorja in Petrola. 

Jaz pa dans V6-ko parkrat fajn naturiral v breg, ker se mi ni dalo jajcat se za me?ka?i, ki namest 90 konstantno vozijo magin?ih 60kmh. In lahko re?em, da zadovoljivo pospe?i navkreber.  :zvizga:  :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano (urejeno)

V?e?na zadevca, razen krilo se mi zdi pa malo pretirano oz. da oblikovno ne gre zraven;

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10539214&show=1&avto=Honda%20Prelude%202.0i

4wd 626 GE serije

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10567347&show=1&avto=Mazda%20626%202.0%20i%204x4

Popravljeno od Z M A J

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Se je pono?i vrnila iz EX YU prestolnice, ko je ?la malo na izlet.  :jupiii:

(sme?no je kako je vsak sopotnik ?okiran, da kljub zelo velikemu avtu, so zadaj sede?i bolj pomo?ne narave). Zato sem raj? kar jaz vozil do tja in nazaj.  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.