Skoči na vsebino
pred 13 urami je 50keda napisal:

Jaz nič, jo je pa toča polepšala v soboto :P
Tk da kdor ma priporočila za mojstre v okolici Celja, Konjic, Šentjurja na plano, hvala.

AH Mlakar Grobelno.

Pravijo,da je OK,jaz še nisem imel s točo izkušenj....:nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 13 minutami je etcho napisal:

Ne morejo primerjati teh dveh. Nista v isti kategoriji. Mazda je lepa, Kia pa grda. 

Res grrrrrrrda.... 🥴🫣 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 4 urami je ignacij napisal:

Kako ne, če sem jo kupil ženi in je čista 10tka, seveda z g140 motorjem.

Ženi.... 😂 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 5 urami je ignacij napisal:

A si fotkal avto ali grad, ni ti uspelo ne eno ne drugo:harhar:

Za tvoje oči je že dovolj pol 30tke,ko jih ravno najbolj ne maraš.....:harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

In potem šinfate kitajce🤔 

Svak ima MG in je tiho kot miška. Ampak to  zato, ker je tako mehko vzmeten, da črički lepo spijo.... 😂😉 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5 (2026)
Napisano (urejeno)

Tudi druge prestižne znamke so že desetletja delane na Kitajskem pa  nikogar od kupcev ni motilo, zdaj je pa naenkrat tak odpor da joj.... :nevem: 

Meni je e6 zunaj lepa, notri pa manjka par gumbov a tako velike limuzine k sreči ne  potrebujem.... :prstgor:

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5 (2026)
Napisano
pred 53 minutami je Boss napisal:

Sej je vsaka generacija dražja... če bo samo za jurja bo OK.

Jp, gumbi so dragi.... 😁 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 1 uro je NevLado napisal:

Sej to je najboljš da so skos na avtomatsko... ker potem se ta prah ki se zatika noter dejansko na suhem in mokrem premika ob ležaju, pa se to vse skupaj malo spira.

Edin pozimi, potem je za izklopit ko je led.

Ja res je, pozimi imam pa garažirano in ni toliko izpostavljena ledu.... 👍 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5 (2026)
Napisano

Kaj vam ni jasno, naslednja generacija bo kombinirana z fizičnimi gumbi in bo zopet vse ok.... :nevem:

Bo super za ene in za druge, cena pa jurja več... 😁🥴 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Sicer se na kmetijsvo najbolj ne spoznam ampak tako dobro v veliki večini kot je to sedaj še kmeti niso živeli..... :nevem:

Ps, poznam pa razmere zelo dobro. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5 (2026)
Napisano
pred 4 urami je SeekK napisal:

Tast ima ravno v prodaji lastni avto (rav4 hibrid) in ker je v mint ohranjenosti, ni hotel tvegati kakšne poškodbe na dopustu.

Je rental CX-30, ampak ga niso imeli na voljo in so mu dali CX-5 nov model. Je 65+ in ni navdušen nad ekrani v avtu, ampak po 14 dnevni izkušnji samo hvali novo CX-5.

Ni vse v ekranu, avto je super.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Meni so na 3ki in na cx-30 vedno delala brezhibno pa imam skozi vse vklopljeno le s silikonskim sprejom sem na 3ki dvakrat špricnil za motorček preventivno.... 🤗😉 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

Jaz imam nekje na 18-19. Tudi nastavljeno pihanje k nogam. Ventilator na dve črtici. So pa v 6- ki bolje razporejene lopute in bolje dela klima kot v 30- ki.

Ja to ni ravno idealna nastavitev za ohlajanje celotne notranjosti avtomobila,ker ostaja hladni zrak pri tleh pod streho-glavo je pa še vedno toplo. Je pa res,da vsakemu paše kot mu paše.🥵 Že pri nakupu avta sem ugotovil,da so te prezračevalne reže za tretjino premale in še na ne najbolj posrečenih mestih,vse to pà  predvsem zaradi idealno oblikovane armature,ki je zaradi tega bolj prečiščena in elegantna. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Jaz dam pa na 23-24 odvisno je od zunanje temperature in ravo prav piha in tudi ohladi mi ok. Lopute odprem pa tudi k nogam in ne samo po sedini, da ne piha preveč v telo. Pozimi pa grejem na 21.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 17 urami je tommzy napisal:

@godlike

Edini ki zastopi. Hvala!

In ne nimam nič proti Mazdi. Zaradi moje izkušnje ne bom govoril na splošno, da je Mazda jajc ker tega ne morem rečt.

In ne ni GPT... 😁Ste zanimivi lastniki tukaj gor... Kot, da bi privržence VW grupe poslušal... Nič boljše od njihovega in brez napak... 🙃

Namontiram dashcam verjetno jutri pa vam posnamem... Ali pa s telefonom posnamem med vožnjo kar pa ni ravno legalno...

Ja upam, da bodo kaj porihtali ampak dvomim... V Maribor pa ga ne bom vozil na servis... 🙃

Upam, da bo avto ostal pri bajti ampak dvomim... 

Ni slab avto. Daleč od tega. Nisem pa pričakoval slabe sestave in občutljivih materialov kot je recimo že plastika na števcih...

Takega avta ne boš mogel nikoli dobro prodat.... 🥴 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 3 urami je MazdaBoy napisal:

Pripravil audija za dopust 😊

•avto opran

•tank napolnjen na max

•gume nafilane na 2.7 bara

•tekočina za steklo na max

•pop še pakiranje in via dopust

Odvisno je tudi kam si namenjen.... 🤔 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 8 urami je Alex napisal:

Če ne bi vedel, da se heca, bi človek mislil, da je vse res, kar piše.

Samo, da bo znamko Mazda osral do konca! Če nebi imel sam CX-30 bi mu "mogoče" celo verjel. 🤔 

Ga bom povabil na Selmar servis, če mu tam na njegovem ne odpravijo vseh napak pa bomo videli kako in kaj.... :whatever:

GPT dela pa na polno..... 😂 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Po dolgem času, da me boste lahko skurcali kakšen divjak sem.

Ta ti je šel direktno pred avto! Jaz si nebi upal. Folk se res nima rad..... :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vlečna kljuka za mazda cx30
Napisano
pred 8 minutami je Slivka napisal:

Emmm, sm kmet an s hribu doma, pei se ne spoznam lih preuč na SUVe, ma se mn zdi, de tole ni Mazda CX-30. Al so mrbit nardil kšn "facelift", pa jest nism na tekočm...

Ta ja za med vice,ne tu smetit.....🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.