Sej to je najboljš da so skos na avtomatsko... ker potem se ta prah ki se zatika noter dejansko na suhem in mokrem premika ob ležaju, pa se to vse skupaj malo spira.
Edin pozimi, potem je za izklopit ko je led.
Ja res je, pozimi imam pa garažirano in ni toliko izpostavljena ledu.... 👍
Tast ima ravno v prodaji lastni avto (rav4 hibrid) in ker je v mint ohranjenosti, ni hotel tvegati kakšne poškodbe na dopustu.
Je rental CX-30, ampak ga niso imeli na voljo in so mu dali CX-5 nov model. Je 65+ in ni navdušen nad ekrani v avtu, ampak po 14 dnevni izkušnji samo hvali novo CX-5.
Meni so na 3ki in na cx-30 vedno delala brezhibno pa imam skozi vse vklopljeno le s silikonskim sprejom sem na 3ki dvakrat špricnil za motorček preventivno.... 🤗😉
Jaz imam nekje na 18-19. Tudi nastavljeno pihanje k nogam. Ventilator na dve črtici. So pa v 6- ki bolje razporejene lopute in bolje dela klima kot v 30- ki.
Ja to ni ravno idealna nastavitev za ohlajanje celotne notranjosti avtomobila,ker ostaja hladni zrak pri tleh pod streho-glavo je pa še vedno toplo. Je pa res,da vsakemu paše kot mu paše.🥵 Že pri nakupu avta sem ugotovil,da so te prezračevalne reže za tretjino premale in še na ne najbolj posrečenih mestih,vse to pà predvsem zaradi idealno oblikovane armature,ki je zaradi tega bolj prečiščena in elegantna.
Jaz dam pa na 23-24 odvisno je od zunanje temperature in ravo prav piha in tudi ohladi mi ok. Lopute odprem pa tudi k nogam in ne samo po sedini, da ne piha preveč v telo. Pozimi pa grejem na 21.
Emmm, sm kmet an s hribu doma, pei se ne spoznam lih preuč na SUVe, ma se mn zdi, de tole ni Mazda CX-30. Al so mrbit nardil kšn "facelift", pa jest nism na tekočm...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Če jo eni kupmo si jo drugi lahko tudi sposodijo....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani