Kaj bi pa narobe delalo? Meni se ne zdi ravno pretirano, saj vsak normalen diesel z takšnimi konji požre približno enako po mestu... Na relaciji je občutno manj...
Ampak, ker se avto uporablja večinoma v mestu je poraba takšna kakršna pač je... Avto uporablja žena, če bi ga jaz, bi bilo še kašen liter zraven....
Mislim, da veliko brez zveze na premzi stojita....
Glede na to, da sem bil bolj med prvimi kupci tukaj, bi ga lahko. A glede na to koliko jih pride na obično Mazda srečanje bi bila verjetno bolj slaba udeležba....
Sem pa vedno za tako možnost, če bi bil interes. Mogoče ste pa novi Mazdaši s CX-30 kaj bolj družabni od povprečja.....
Ali imamo kakega serviserja, ki nudi tudi nadomestno vozilo? Jaz na žalost ne morem biti brez avta, imam pa malce bolj obsežen servis oz popravilo.
Za zamenjati imam sklopko (še prva pri 320 000km), pa lambdo sondo in prednje diske. Glede na to, da je avto star 16. let in posledično vreden ene 3jurje, ga lih nebi na pooblaščenga vozu. Ali imamo kakega serviserja v okolici ljubljane, ki šravfa tudi mazde, ni zlatar, pa da ima nadomesten avto?
Zanimivo, meni pa po BC konstantno kaže za 0,1-0,2 l/100km več, kot pa je dejanska poraba.
Mi je pa lani z dinozavrom G150 in avtomatikom poraba v Tučepe bila realnih 6,9 l/100km in sem moral tankati takoj, ko sem prispel dol. Nazaj grede pa 7,2l.
To ni velika razlika, enim kaže do pol litra razlike.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kako dobro izgleda,🤗 ne vem zakaj te rumene rinejo notri na vsak način... 🤔
Povezava za deljenje
Deli na druge strani