Skoči na vsebino
Nakup Mazde 6
Napisano

I??em dizel ker v?asih mese?no prevozim do 5.000 km in se mi nespla?a imeti bencinarja, in verjetno jih bom sedaj ?e ve? ker sedaj se bom na dopust po evropi odpravljal z avtom ni? ve? z letalom... Zato potrebijem dizel in zanesljiv avto....

Je res da trenutno na avto netu nisem se opazil GTA 165 ali GTA 185 slovenskega porekla... Ali so res tako redki v Sloveniji? 

V SLO dvomim, da so kak?no tako hudo prodal... Svin?nik in papir v roke, pa ra?unico nardit...cena servisa, ?obe, filter... Ne navijam ne za bencinarja, ne za diesela...prej ni bilo podatka o kilometrih... ?e je mo?no, treba it sam avto iskat v tujino oziroma dobit ?loveka, ki uvozi avto po ?elji... V SLO imajo vsi magi?ne kilometre...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

Kaj pa bencinarja...

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mazda-6-sport-kombi-lpg-incl-1-jahr-vers-auf-motor-northeim/203490293.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=14&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=16800&makeModelVariant1.modelId=7&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2009-01-01&maxFirstRegistrationDate=2011-12-31&negativeFeatures=EXPORT&categories=EstateCar&noec=1

Je ?e plin notri...

Al pa tale...

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mazda-6-2-5-dynamic-ahk-bose-18zoll-garantie-bad-wimpfen/199809313.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=14&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=16800&makeModelVariant1.modelId=7&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2009-01-01&maxFirstRegistrationDate=2011-12-31&negativeFeatures=EXPORT&categories=EstateCar&noec=1

Mislim, da je ceneje vzdr?evanje bencinarja...glede na km...

Uvozniki kupijo tak?ne...

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mazda-6-2-2-cd-sport-tourer-luxury-185cv-beinasco-torino/200334187.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=16800&makeModelVariant1.modelId=7&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2008-01-01&negativeFeatures=EXPORT&minMileage=300000&noec=1

pa jih prodajo z "magi?nimi" kilometri...

Na mobile so km realni...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vlečna kljuka
Napisano

Je zmontirana ja... ?e naredil ene 20 dostav :) . Kljuka je super, montira se jo izredno hitro in lahkotno...

Kej reklame... :ouje: ...kaka fotka... :party0035: ... Pa ne se preve? z dostavami hvalit, al je durs in furs na pre?i... :ninja: ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Prevod? Saj ?e po slovensko nisem prebral... :aaaaa: ... Mislim, da ima bo?no za??ito za felge...?e se ne motim... :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba Zakona o pravilih cestnega prometa
Napisano

Ja, skoz jo ma? lahko gor...

Hmmm... jaz sem vedno mislil, da je na nalepki napisan standardni tlak, s katerim naj bi bile gume napolnjene... in ne najnizji tlak, kjer je se varno ... 

Tudi v prirocniku ni to nikjer omenjeno... navedeni so samo podatki, na koliko barov je potrebno napolnit standardne pnevmatike ... 

b2225_Mazda6_8EJ9-EE-14D-R-SI_Edition1_O

b2225_Mazda6_8EJ9-EE-14D-R-SI_Edition1_O

Men je vulkanizer na 2,8 nafilal, pa je reku, da ?e ho?em imet enakomerno obrabljeno gumo, naj tako tlak dr?im... 205/60/16...zimske

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

A sem kaj komentiral? Sem sam napisal, kar sem videl... Nisem ni? napisal, da so slabe. Saj sem jaz tud z avtom neke ?ungalunga gume kupil, pa sem jih do konca znucal... Tudi Rusi se pripeljejo od to?ke A do to?ke B. Ni? slabega nisem mislil s tem, da so slabe, ?e so v Rusiji narejene... Sem pa govoril z vulkanizerjem, pa mi je povedal, da tudi SAVA gume v Afriki delajo dolo?ene dimenzije...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.