Skoči na vsebino
Mazda 3 (2014)
Napisano

Glej, ?e vozi? diesel tako kot je namenjeno za tak avto oz. motor, potem tudi z DPFjem ni te?av. Jaz se trenutno sicer vozim 13km v eno smer, pa te?av s samim filtrom zaenkrat nimam, je pa res da zna malce olje narasti, ker ve?krat pride do prekinjene regeneracije. ?e se bo? pa vozil na dalj?e relacije pa sploh ni te?av.

Pustimo to, ?e kak senzor odleti, to je itak potro?na roba, pa mislim da tudi tukaj ni nekih te?av.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Mimogrede, pri kateri znamki pa te?av z DPF filtrom ni?!? 

Sicer pa te te?ave kot jih omenja? na?eloma ni. Ne vem kaj bi bilo s plehom sicer narobe, razen to da je lak bolj 'organski' in posledi?no manj odporen na kamen?ke.  Dobro, pa japoni imajo ?e v osnovi mal mehkej?i pleh, kar je spet druga tema.

Druga?e so pa motorji kolikor berem tukaj od uporabnikov kar trpe?ni. Jaz imam ?e eno verzijo starej?ega, ko 2.2. diesel ?e ni dobil zna?ke skyactive in laufa b.p.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup cx-7
Napisano

Sam za prikolco vle?t more bit tole top. No mogo?e dizl, al pa tut benz, pa? mal ve? pokuri ??

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 3
Napisano

Zanimivo na ?estki 2012 letnik dela senzor kar v redu. SPloh kar se vstop in izstop iz tunela ti?e. Dela tako kot od premium znamk. Vem, ker semse dostikrat peljal za kakim podobnim avtom in sem gledal kdaj se njim pri?gejo lu?i in kdaj MaCdi :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Veriga pri mazdi 6
Napisano

Ej, SpEkTr ?

A ma? to zadevo ? Bi mi preveru ?

S kje si ?

Gorenjska, Kranj

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

in kako ti elm to poka?e????

Vidi? kako odstopanje ma veriga v stopinjah, sej ti to ve?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.