Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je 50keda napisal:

Kaj je rekel inšpektor: plastike so se že zravnale?

To mora# vprašati unega psihiča, ki je bluzili po forumu. Verjetno se potika kje po Evropi, kjer pregleduje plastike na vseh cx30. Dokler ne pregleda vseh, ne gre domov. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Možno,da ja, če bo taka kot je ta po velikosti in obliki..... 👍

Razen, če bo kakšna čudna motorizacija... :nevem:

Itak, da bo. Je že v ta novih. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6e
Napisano
pred 50 minutami je Boss napisal:

pol pa se spomniš, da je čajniz...

sej pravim pravi rollercoaster čustev.... od navdušenja do "mah" pa od "dejmo mu priložnot" do "a si ti nor" občutka. Kej takega se mi ni dogajalo pred nakupom nobenega od mojih prejšnjih avtov.:nevem:

Sem videl in prebral nekaj review-v in jo precej hvalijo. Boss, itak ti ne delaš spet toliko kilometrov, da ne bi bila uporabna. Čajneze gor ali dol, vedno bolj razturajo v tehniki. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6e
Napisano
pred 7 minutami je Boss napisal:

pa ni SUV... to tud šteje zlo v plus :nevem:

Vidim neko skrito navdušenje... Kaj pa če... 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6e
Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Kako zanimivi občutki, ko gledaš tak video EV-jev.

- najprej zadovoljen in skoraj navdušen, ko vidiš da se vračajo funkcije, ki so bile nekoč normalne in si jih že imel potem pa so ti jih vzeli (spuščanje in dviganje šip na daljavo, webasto stil ogrevanja).

- potem navdušenje pade, ko vidiš, notranjost in sam eno velko tablco pa nič gumbov.

- še bolj pade, k vidiš koliko je enega planiranja za neko ne preveč dolgo pot. Pri ICE so dobesedno usedeš v avto in odpelješ za vse ostalo te več ali manj BK.

- pol spet nekoliko občutek zraste, ko vidiš nekaj nekaj zanimivih zadev vključno z ambilightom, ki sem ga imel nekoč in zna ustvariti prav prijetno okolje, potem pa so nam ga kurci vzeli a s tem EV-jem je spet nazaj.

- še bolj dvigne občutek, ko vidiš odlično 360 stopinjsko kamero pa pomagala pri parkiranju. Tisti merilec oddaljenosti od ovir zgleda fenomenalno in upam, da res deluj na takem nivoju.

- Za zaključek te pa model ubije z vlečno kljuko. Pa to je za nekatere zanimivo pa več ali manj nujno zlo nikakor pa nek uporaben feature da bi ga blo treba na elektriko gor in dol furat. 

- OK zaključek... nima strešnih sank in ima 5. vrata. Cool.

En tak vrtiljak občutkov gore dole je tale EV.

Pa dobra cena je tudi, baje. Boss? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 38 minutami je Bini napisal:

Na koncu posnetka.... :nevem:

Naj bi bila pa tole naslednica.... 🤗😉

IMG_20250906_080228.jpg

To je fejk. V bistvu, uradno še ni nič znanega, kdaj bo prišla nova na tržišče. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 2 urama je Magoče CX-30 napisal:

Glede udobja, se mi zdi da so gume ki so na novem avtu Bridgestone Turanza 005a kar trde. Sam sem jih ravnokar zamenjal in je vožnja veliko bolj udobna. 

Te gume so po mokrem recept ta razbit avto. Ne vem, zakaj jih v Evropi ne prepovedo. In oni jih še tlačijo na premium cx30. 😕

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)
pred 5 urami je g.Wankel napisal:

Ti  pa sam  dobro veš, da največkrat  komentiraš stvari, o katerih veš, da nič ne veš. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 19 minutami je NevLado napisal:

ŠIBEDAH JE RAZLIKA !!!!

Svetloba stari ;) 

Top shit barva (najbolj ziher z debelino laka), top shit zanesljiv motor in boš užival z njim bp ;) 

Čestitke!

O kaki debelini laka ti to? Vse nove Mazde imajo enako (tanko) debelino laka (rdeča ima še najdebelejši, ker ima največ slojev - temeljna, temno oranžno rdeča , temno rdeča, prozoren lak). 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 3 urami je ignacij napisal:

Jaz imam 6 in CX30. Mazda 6 je 4,5cm širša.

Ko se vsedem v svojo 6 imam dejansko občutek, da je več prostora, ne vem pa točno zakaj, mogoce zato ker je pri CX30 armaturka postavljena višje, ampak nikakor nisem utesnjen in je prostora dovolj.

Tudi jaz vozim obe. Pa nimam nikoli občutka utesnjenosti. Le drugačen je občutek. Ni pa cx 30 nikakor ozka spredaj. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 3 minutami je godlike napisal:

Lahko povem, da Petrol 95 da 299Nm. Večkrat preverjeno.

Petrol 100, da 305Nm, tolko kolko motor zmore.

Zadnjič sem tankal Shell 95Nm in da ven 300Nm. Torej moj avto pravi, da je boljša župa.

Moral bi še Moll E10 stestirat.

Kot smo že ugotovili večkrat, slovenska župca je najmanj kvalitetna. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 5 minutami je Carot napisal:

A je že kdo tankal na Shellu v četrtkih ko je akcija premium dizel za ceno navadnega 

Uh, nisem vedel. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 36 minutami je FuManchu napisal:

Za 75K€ bi jaz lexusa vzel.

A ima sploh kako pametno konjenico razen 2.5 litrskega atmosfera + elektrika +brezstopenski menjalnik. Ta kombinacija je namreč povprečna. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 1 uro je NevLado napisal:

a5 karavan, 2.0 tdi, s podobno opremo kot moja M6 sedaj (headup, kamera, senzorji spredaj/zadaj) nov 74 tisoč eur

mazda6 iz nemčije g194 s polno opremo, nova, 40 tisoč eur

NEVEM NO :D 

In ti primerjaš ta dva avta? Prvi je nov model, dizel, poraba 5 l/100,drugi je dino, model star deset let, poraba 9, l/100. Vožnja v enem in drugem ni primerljiva. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pravkar opravil z odliko (zelo, zelo dobri rezultati plinov) tehnični pregled za 6-ko. V bistvu eko friendly car. 

Avto spucan u nulo, povoskan, lesketajoč. 

Model na tehničnem kar ni hotel na koncu iz avta. Ni in ni mogel verjeti, da ima mazda že 9 let na grbi. 

Za mano je čakal en starejši gospod (okoli 50) z mazdo cx7. Vprašal me je, če jo prodajam, ker rabi karavana...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)
pred 40 minutami je Bini napisal:

Ne no take grdobine pod to temo objavljat, prosim lepo.... 🫣😉

Samo res. Tak  avto spada pod temo " to je res smeh" 😊 Ne smetiti teme o premium cx30. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX-30
Napisano
pred 4 urami je Pavle napisal:

Glede na tako razmišljanje, za vse ostale, ki potrebujejo več kot 100km na teden, pa je dovolj tudi dacia Sandero za 15000€.

Ali pa bicikel. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 20 minutami je Boss napisal:

Sam ne po lastni želji. S tretjo generacijo so ukinili najboljši kompromis med všećnostjo modela in uporabnostjo, kar je 5 vratna limuzina. Zdaj gre pa samo na slabše... ne vem no kako naj to opišem, da ne primerjam glih z woke agendo.

Recimo, na atletskem mitingu mnogo raje gledam tekačice in skakalke v daljino ali v višino kot pa metalke diska in krogle. No trenutno gre v smeri metanja krogle in diska tud v avto industriji. 

Boss, ti se mi res smiliš. Nikakor ne moreš preboleti 5 vratne limuzine. 😊

Stara simpatija nikoli ne zamre, pravijo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.