Kaj je rekel inšpektor: plastike so se že zravnale?
To mora# vprašati unega psihiča, ki je bluzili po forumu. Verjetno se potika kje po Evropi, kjer pregleduje plastike na vseh cx30. Dokler ne pregleda vseh, ne gre domov.
sej pravim pravi rollercoaster čustev.... od navdušenja do "mah" pa od "dejmo mu priložnot" do "a si ti nor" občutka. Kej takega se mi ni dogajalo pred nakupom nobenega od mojih prejšnjih avtov.
Sem videl in prebral nekaj review-v in jo precej hvalijo. Boss, itak ti ne delaš spet toliko kilometrov, da ne bi bila uporabna. Čajneze gor ali dol, vedno bolj razturajo v tehniki.
Kako zanimivi občutki, ko gledaš tak video EV-jev.
- najprej zadovoljen in skoraj navdušen, ko vidiš da se vračajo funkcije, ki so bile nekoč normalne in si jih že imel potem pa so ti jih vzeli (spuščanje in dviganje šip na daljavo, webasto stil ogrevanja).
- potem navdušenje pade, ko vidiš, notranjost in sam eno velko tablco pa nič gumbov.
- še bolj pade, k vidiš koliko je enega planiranja za neko ne preveč dolgo pot. Pri ICE so dobesedno usedeš v avto in odpelješ za vse ostalo te več ali manj BK.
- pol spet nekoliko občutek zraste, ko vidiš nekaj nekaj zanimivih zadev vključno z ambilightom, ki sem ga imel nekoč in zna ustvariti prav prijetno okolje, potem pa so nam ga kurci vzeli a s tem EV-jem je spet nazaj.
- še bolj dvigne občutek, ko vidiš odlično 360 stopinjsko kamero pa pomagala pri parkiranju. Tisti merilec oddaljenosti od ovir zgleda fenomenalno in upam, da res deluj na takem nivoju.
- Za zaključek te pa model ubije z vlečno kljuko. Pa to je za nekatere zanimivo pa več ali manj nujno zlo nikakor pa nek uporaben feature da bi ga blo treba na elektriko gor in dol furat.
- OK zaključek... nima strešnih sank in ima 5. vrata. Cool.
Glede udobja, se mi zdi da so gume ki so na novem avtu Bridgestone Turanza 005a kar trde. Sam sem jih ravnokar zamenjal in je vožnja veliko bolj udobna.
Te gume so po mokrem recept ta razbit avto. Ne vem, zakaj jih v Evropi ne prepovedo. In oni jih še tlačijo na premium cx30. 😕
Top shit barva (najbolj ziher z debelino laka), top shit zanesljiv motor in boš užival z njim bp
Čestitke!
O kaki debelini laka ti to? Vse nove Mazde imajo enako (tanko) debelino laka (rdeča ima še najdebelejši, ker ima največ slojev - temeljna, temno oranžno rdeča , temno rdeča, prozoren lak).
Ko se vsedem v svojo 6 imam dejansko občutek, da je več prostora, ne vem pa točno zakaj, mogoce zato ker je pri CX30 armaturka postavljena višje, ampak nikakor nisem utesnjen in je prostora dovolj.
Tudi jaz vozim obe. Pa nimam nikoli občutka utesnjenosti. Le drugačen je občutek. Ni pa cx 30 nikakor ozka spredaj.
a5 karavan, 2.0 tdi, s podobno opremo kot moja M6 sedaj (headup, kamera, senzorji spredaj/zadaj) nov 74 tisoč eur
mazda6 iz nemčije g194 s polno opremo, nova, 40 tisoč eur
NEVEM NO
In ti primerjaš ta dva avta? Prvi je nov model, dizel, poraba 5 l/100,drugi je dino, model star deset let, poraba 9, l/100. Vožnja v enem in drugem ni primerljiva.
Sam ne po lastni želji. S tretjo generacijo so ukinili najboljši kompromis med všećnostjo modela in uporabnostjo, kar je 5 vratna limuzina. Zdaj gre pa samo na slabše... ne vem no kako naj to opišem, da ne primerjam glih z woke agendo.
Recimo, na atletskem mitingu mnogo raje gledam tekačice in skakalke v daljino ali v višino kot pa metalke diska in krogle. No trenutno gre v smeri metanja krogle in diska tud v avto industriji.
Boss, ti se mi res smiliš. Nikakor ne moreš preboleti 5 vratne limuzine. 😊
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se pravi, da so tej dino mazdini avtomatski menjalniki za en spolnoi ud.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani