''Ali je A-Cosmos v finan?nih te?avah, ni jasno...'' seveda je jasno in to ?e dlje ?asa. ?e pa poza? ?e zgodbo v ozadju, ti je pa sploh jasno, da niso verodostojen trgovec. Njihovo vodstvo pa zganja lopovske scene ?e iz ?asov Slovenija Avta.
Tako kot sem obljubil, se dobimo, recimo v BTC-ju, pa ?astim rundo vsem prisotnim. Matr upam, da tole ne berejo kaki tur?ki scenaristi, ker bo hitro nova ?ajfnica z naslovom
"Boss - araba sat?n almak" z vsaj 120 nadaljevanji.
MENDA so to itak neki menda pokvarjeni biv?i direktor?ki Slovenija avta, ki so Cosmos itak spravil v resne te?ave ?e prej, menda so tudi dobili kar nekaj denarja na ra?un biv?ih poslovalnic po Jugi izven meja Slovenije. Menda so tudi ta denar samo lepo oprali, s tem da so vmes samo ?e dodali Landr Rover pod svoje okrilje, podjetje pa je ?e naprej samo tonilo. Menda...
Ker so Mazdini vsaj lepi? Sej ko folku dovolj dolgo nekaj servira?, za?ne to po?irat. In ?e jim servira? SUV-e na podlagi kvazi-trendov se mu ta ideja pa? zape?e v male mo?gane.
Model... ti se mora? mal skulirat. Zakaj pa potem nisi bil ''frajer'' do konca, pa ga ?e namahal. Jaz bi ga, ?e bi mi po avtu nabiju. ?e bolj?e, ?e si tako na hudi?evo pameten zakaj nisi poklical policije? S pravim na?inom bi dano situacijo lahko sigurno obrnil sebi v prid. Ne, ti bo? zdej ?e cel dan jezen zarad tega, ker je tako la?je... Model je pa? bil kreten, pijan na kolesu in ?e vozil v napa?no smer, ampak tvoj na?in je bil pa sorry, mal prepotenten. In ?e po parih tvojih komentarjih na forumu sem opazil, da si kar mal ''hejterja'' v sebi in verjetno nisem prvi, ki ti je to povedal. Mogo?e ne vidi? tega, ampak tako se res i??ejo te?ave in konflikti, kot je rekel jures.
Sicer mam to ?e kar nekaj ?asa na kompu, pa nisem nikol gledu, se mi pa zdi, da bi utegnil bit celo za drugo generacijo, glede na to, da notri opisuje skyactive motor pa neke i-stop in activness sisteme.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
''Ali je A-Cosmos v finan?nih te?avah, ni jasno...'' seveda je jasno in to ?e dlje ?asa. ?e pa poza? ?e zgodbo v ozadju, ti je pa sploh jasno, da niso verodostojen trgovec. Njihovo vodstvo pa zganja lopovske scene ?e iz ?asov Slovenija Avta.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani