Skoči na vsebino
Prigode v prometu
Napisano

Premalo na cesti?... no ja ta je pa dobra, si me nasmejal res. Službeno sem namreč kar precej in to praktično vsak dan pa AC policije svoj živi dan nisem videl.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 16 urami je Bini napisal:

Prej smo vsi hvalili, da je red in tudi je bil red!👍 Sedaj že na veliko tovornjaki prehitevajo, predvsem naši, ker vejo da ni angelov in tudi vejo kje ni kamer.... 🥴

Jaz nisem nikol niti enega videl tudi takrat, ko naj bi veselo delali. So bili pa skos precej podkadrovani tako, da je čisto možno, da sploh niso imeli dovolj folka za patruljo sestavit in so šli na teren le v primeru nesreče.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

To zdaj nagajajo Bobnarjevi, ker je ukinila avtocestno policijo. Zdaj ji bodo dokazovali, kako bi se dalo rešit hitreje, če bi se gor pa dol vozili po AC.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 5 minutami je Alex napisal:

Sam sem pa že prekužil ta motor in sedaj ga je prav veselje vrteti v obrate. 😊

Komot si med hitrejšim v prometu. Seveda takrat ne pričakovati prav nizke porabe. Tega x 186 motorja enostavno ne smeš voziti kot dizla in menjavati pri dizelskih obratih. Takrat prav lepo "zapoje" lep, zdrav zvok iz auspuhov. 👍

No to si pravilno napisal... če hočeš izkoriščat vso konjažo pol je treba v obrate in to je premosorazmerno z višjo porabo. Večina teh 186KM motorjev o komaj kdaj vidla polno moč ali pa celo nikoli... vprašanje a je recimo Binijev sploh videl te obrate, kjer je polna moč.

Medtem se 150KM dizla veliko več vozi pri polni zmogljivosti saj je ta na voljo že pri manj kot 3000 obratih in kaj je najbolj pomembno, da tam poraba vseeno ne trpi.

Pa da ne bo kdo to smatral kot vojno med dizli in bencinarji velja enako tudi za turbobencinarje, kjer je najvišja moč prej v uporabi in tudi zato občutek, da veliko bolj gre pa čeprav je na papirju enako konjev kot atmosferc.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Štos je samo v tem al jih hočeš videt al pa ne. Jaz si pač ne delam utvar, da imam 100% avto in napišem kaj mi ni všečin oziroma kaj bi se dalo naredit bolje. Zdaj je samo vprašanje al je tisto tolk moteče, da avta ne kupiš al pač zgolj omeniš.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 3 urami je Bini napisal:

Super napisano, s prvim delom se popolnoma strinjam z drugim delom pa samo z nekaj stvarmi in, če bi me toliko stvari motilo nebi nikoli imel cx30.... :zoom-zoom: 😉

Nisem imel občutka, da bi ga tolk motilo, je pa seveda v večini pripomb dejansko mesto za izboljšavo. Dejstvo je, da če je kaj zastarelega na tem avtu je to AT in praktično v vsakem testu to tudi omenijo. Je pa res da je pač zanesljiv preizkušen menjalnik ni pa uglajen kot pri marsikateri drugi znamki. To je verjetno največja zamera, ker vse ostalo se da nekak nastavit ali upgrejdat tega pa pač ne.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 35 minutami je Filovic napisal:

Ja sej se mi je zdel,  pol je tole fake verjetn 

https://www.gantuning.com/chiptuning/mazda/cx-30-i-2019-/2-0i-150hp-213nm/

Ne ni fake, samo to ni chiptuning ampak le zaobidejo tovarniško softwaresko blokado, ki določa karakteristike motorja.

Tale motor 2.0 je namreč več ali manj enak in samo določijo mu ali bo imel 122, 145, 150, 165 ali pa celo 180KM (Mazda MX-5).

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Vprašanje, če res... križarke ja, ampak privat jahte ne naredijo tolk milj oziroma ur vožnje, da bi presegle aviončke.

Tolk kot je tale tetica naredila v pol leta bi jaz moral prevozit tam nekje 61 milijonov kilometrov. Ja, ampak moj dizel je kriv. :whatever:

WWW.BUZZFEEDNEWS.COM

“‘She generously rents out her jet for her poorer friends who can’t afford their own personal jets to use’ is the funniest possible way to put a...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 1 minuto je Alex napisal:

Sem dojel. Ne bom vozil plastičnih, električnih igračk. 

Hja, če ti jih bodo prepovedal vozit pol jih pač ne boš ... saj veš tvoj avto bo kriv za CO2 izpuste ne pa bogataši, ki se vozijo s privat avijoni na kosilo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Pozabljaš, da jaz vozim mazde tudi 18 let. 😉

Nisi čisto dojel, kaj ti je Slivka hotel povedati... upamo, da se to ne bo zgodilo. 😬

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Če bo ostalo pri tem trendu bi lahko čez slabih 14 dni bil bencin pod 1,4 dizel pa pod 1,5. Mogoče je zato Pelosijeva šibala na Tajvan, da zaneti novo krizo in da spet dvigne ceno energentom.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 3 urami je Bini napisal:

A niso eni pametovali kako bo šlo gorivo še samo gor.....:whatever:

Brez regulacij bi teli požrešni vojni dobičkarji samo dražili. Vzrok bi pa bil: Putin

Tam, kjer nimajo regulacij je že marsikje skoraj že 2,5 EUR: Norveška, Nemčija, Velika Britanija....

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Jaz bom pa naredil en daljši krog, da preverim kje je za kak cent cenejše gorive. Prav dobro se počutim, ko tako privarčujem za gorivo. Ljudje so razvajeni in se jim ne da, jaz pa vem, da brez muje (Mujo z malo) se še čevelj ne obuje. 🤪

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Cena je fejst močna... konec koncev je to 11 let star SUV. Sicer ma mal kilometrov, ampak še pred kakim letom ali dvema se je podobno prodajalo za 6 jurjev.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 4 urami je Janez007 napisal:

Recimo "če nimaš kaj pametnega za povedat raje ne komentiraj" ali "spet si zamudil priložnost, da bi bil tiho" deluje zelo pokrovitelsko, oblastno, ne izkazuje spoštovanja in ne prispeva k izboljšanju odnosov. :( 

ja kaj, če je pa res 🤪 glej Alex nas trola in preverja kako bomo reagirali a zdej ga bom pa še mirkal, da ne bo užaljen ... pa sej ni snežinkica, da se bo stalil. Je pač tako, da če se roastamo pol pač kej prleti tud nazaj, to je tako, če si na žaru. 🤡

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 30 minutami je Bini napisal:

Je pa tako, pri meni je taka tišina, da se ne da izmerit.... 😉🤭

V bistvu je to samo dokaz, da si starostno že naglušen. :hudicek: Alex pa tud, glede na to, da je star rocker, ki je čist preveč časa preživel zraven zvočnikov na ful.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.