In potem je woofer kon?no nekaj dal od sebe, tudi malce ni?je se je spustil. V trenutni ?estki je pa amp na zadnjem zicu plus custom sub...to pa je tako kot se zagre
Oran?en kabel je ponavadi visokonapetostni..se pravi don't touch. V takih primerih je pa narejena kot neka zanka, saj v filmu poka?e mislim da, kjer gasilci to prere?ejo..se pravi, da na enem mestu prekine? dotok ?troma na ostale periferije..
Ah, to je bolj kot ne akademsko jajcanje. Ko ima? enkrat u?inkovit motor, je bolj kot ne vseeno al je izkoristek 90 al 95%. Kot sem pa izvedel, je pa izdelava asinhronca precej cenej?a, da ne govorimo o problemi z magneti (razmagnetenje), itd..
Je znana te?ava, menja se cel pedal. Jaz grem ravno zaradi tega (no pa ?e par drugih zadev) kmalu na servis. Pomaga sicer malo ?e na?prica?, nama?e? tam spodaj, sam za dolgo pomoje ni.
Tile 2.2. so kr ?parov?ki, vsaj moj je :-) Trenutno se vozim z dobrimi petimi litri ajde, 5,5, relacija Kr-Lj. S tem motorjem ne pri?akujem te?av, ?e je seveda pravilno vzdr?evan. Tudi s prej?njim 2.0 motorjem ni bilo neke pretirane panike
Ah to je navaden mit, ?e mene vpra?a?. Tudi poobla??eni servisi spu??ajo cene, tako da komplet servis pride ololo 150-200 evrov, Recimo. Odvisno tudi kam pelje?.
A ti je to drago?
Sicer se pa pri vsakem avto najde kaj, kar ni ravno modularno in se zamenja kompletni del. Je pa tudi res, da ?e na servisu to re?ejo, ni nujno tudi res :-)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Danes sem ji ?al naredil ornk praske na prednjem odbija?u. Ko sem se po parih urah vsedel za volan, sem pozabil, da je spredaj en betonski okvir...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani