Skoči na vsebino
Nakup mazde 6
Napisano

To je te?ko re?t. Lahko ima? pa? smolo, kot z vsakim drugim avtom :-). ?e res da je bolje malce ve? km, samo lih drugi strani je treba vedeti da ve?je ?tevilo kilometrov za seboj prinese tudi kak stro?ek ve?..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6
Napisano

Pretiravate s temi kilometri. Kaj ?e jih bo? pa naredil 20 tiso? ali bog ne daj 15 bo pa ma?ino kar konc vzel?

Prerjavela? Po 10ih letih ali se ve? veliko avtov rjavi... Tudi nem?kih....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6
Napisano

Jutri gremo ?e eno mazdo vozit:) Mogo?e ?e kak?en nasvet na kaj biti pozoren? Je pa letnik 2011.

Pozorna bodi, ?e ti bo pedal sklopke kaj pokal. Pa ?e trese ko zavira?, rak-rana mazd. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BOSE stereo system
Napisano

Amm jaz bi tud to mel. A mi lahko katet mal tole razlo?i. Kam to zve?e?..

Ja, zraven so bila navodila, kam gre kaka ?ica , dost simpl. Kot vidim, sedaj nekdo drug na forumu (ampak ne na?em) to prodaja se mi zdi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Ah, to je bolj kot ne akademsko jajcanje. Ko ima? enkrat u?inkovit motor, je bolj kot ne vseeno al je izkoristek 90 al 95%. Kot sem pa izvedel, je pa izdelava asinhronca precej cenej?a, da ne govorimo o problemi z magneti (razmagnetenje), itd..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.