Skoči na vsebino
BOSE stereo system
Napisano

Amm jaz bi tud to mel. A mi lahko katet mal tole razlo?i. Kam to zve?e?..

Ja, zraven so bila navodila, kam gre kaka ?ica , dost simpl. Kot vidim, sedaj nekdo drug na forumu (ampak ne na?em) to prodaja se mi zdi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Ah, to je bolj kot ne akademsko jajcanje. Ko ima? enkrat u?inkovit motor, je bolj kot ne vseeno al je izkoristek 90 al 95%. Kot sem pa izvedel, je pa izdelava asinhronca precej cenej?a, da ne govorimo o problemi z magneti (razmagnetenje), itd..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 08-10 in 10-13
Napisano

Tile 2.2. so kr ?parov?ki, vsaj moj je :-) Trenutno se vozim z dobrimi petimi litri ajde, 5,5, relacija Kr-Lj. S tem motorjem ne pri?akujem te?av, ?e je seveda pravilno vzdr?evan. Tudi s prej?njim 2.0  motorjem ni bilo neke pretirane panike :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 08-10 in 10-13
Napisano

Ah to je navaden mit, ?e mene vpra?a?. Tudi poobla??eni servisi spu??ajo cene, tako da komplet servis pride ololo 150-200 evrov, Recimo. Odvisno tudi kam pelje?.

A ti je to drago?

Sicer se pa pri vsakem avto najde kaj, kar ni ravno modularno in se zamenja kompletni del. Je pa tudi res, da ?e na servisu to re?ejo, ni nujno tudi res :-)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.