A nima visokih obratov, če se že rabi moč? Pač, treba se vozit motorju primerno. Voznik vozi avto. Drugače pa, tak brez veze prehitevat. Probaj se na svoji relaciji vozit enkrat na polno, da prehitevaš vse pred sabo, drugič pa v koloni z varnostno razdaljo. Če je pa prazna cesta je pa isto vozit en in drug motor.
Jaz ne vem, kaj je narobe s 165 motorjem. 5 let se vozim z njem, pa lahko prehitevam, če se kdo vozi POD omejitvami. Drugače pa, saj je brez veze prehitevat, ker je vedno kdo pred tabo. Kako bi se vozili, če bi imeli na 90 blokado, al pa na 100, kot jo imam jaz na tovornjaku oziroma avtobusu.
Za CX5 ne vem, imam pa mazdo 6 s takim motorjem. Meni je super, poraba na lokalnih cestah malo čez 6 litrov z vožnjo po predpisih. Na AC tempomat na 110 bi imel pod 6 porabe.
Vse ostale informacije ti bojo dali lastniki dizlov 🤣
Kar se tiče blendanja na prehitevalnem pasu...to delajo SAMO makaronarji. In to blendajo, ko si na voznem pasu in se ti približuje po prehitevalnem pasu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz imam v avtu kantico 10 l. Za 150 km...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani