Vijolic ni več 😛
Tudi sam sem plačal cca. 200€ več letos.
Razširi
Super, sam verjetno morš še kakih 2k € not dati, npr. volan oblečt v usnje in prestavno ročico, gor dati 19-ke, carplay modul dodatno vgradit, itd... (če ti ta osnovna oprema ni zadosti, seveda 😊)
Moj prvi avto je bil yugo 55A, takoj za njim pa fiat punto 1.2 55KM.
hehe, 159 razlogov za ne kupit 😆
Za štromarja je res lep, ker mi niso glih estetski šteomarji 😁
Se vozim po AC, videvam polno šleparjev Tesl 3, Y, X...Očitno gredo Tesle za med, kot vroče žemljice se prodajajo očitno...noro.
Jaz bi mel x186, AT če že 😊
RazširiPozdravljeni!
Prosim za pomoč. Lansko leto sem kupila Mazdo cx 30. Kmalu jo moram peljati na prvi servis.
Zanima me, kakšne izkušnje imate s servisom Selmar? Ali obstaja še kakšen drug, preverjeno dober servis?
Hvala in lp,
Blanka
Mislim, da ima uporabnik @Bini zelo dobre odnose z Selmarjem. Kar na ZS ga zvrcni 😉
Če mu je štroma zmanjkalo, se ni dobro pripravil za na pot, druge razlage ne vidim tle.
Kaj ljudem ne pade vse na pamet. Od kje jim vse te ideje? 😆
RazširiZadnja pot do Münchna in nazaj, povprečna poraba 5,4 /100.
Sem pa mojo cx30 v Nemčiji nekaj časa nateral na 200/ uro. Malo za gušt. 😊
Drugače pa vožnja po omejitvah. Res sem navdušen nad porabo. Sem pa v Münchnu videl veliko rdečih cx 30.
Benzin pa na avtocesti astronomskih 2.05€/ liter. 😬
Gih dobu pozdrav iz Munchena, 130€ za prehitro vožnjo, pa ga nisem teral 200 na uro 🙂 Bencin nč drag 🙂
Razširi
Je Tesla kr pocenila avte. A ni bil ta model še par let nazaj prek 60k?
RazširiTesla S, je še vedno precej cenejša od Audija e-trona gt. Drugače pa ne razumem, zakaj so nekateri tako proti teslam?
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=18248618&display=Audi E-Tron GT
Nisem proti teslam, prav nasprotno. Ko sem jo peljal, me je navdušila 😊
Napisano
Ne vem zakaj človek ne spusti ceno, če vidi, da avto ne gre, pa že eno leto ga prodaja. A ni boljš mal bule narest na tem avtu, pa se ga losat, že kje na drugem avtu pol not dobiš 🙂
Povezava za deljenje
Deli na druge strani