Evo ponovno jo je majstr potopil v olje Naredili smo za??ito, ?e drugi?, upam da se ?im dlje obr?i pri ?ivljenju..brez rje Majstr pravi, da se dobro 'nazaj' dr?i :-)
Samo zanima me, kam peljat, da bodo lli?arska dela kokr tok v redu. K mo?niku ne grem, ?eprav bi najraj ?el, ker bi mi mogl ?e predn odbija? popravit, ker se je nekak snel. Toliko o kvalitetnem delu.
A-Cosmos celov?ka sem tudi ?e bil. Barvali so mi prednji blatnik, pa je ?isto drug odtenek
No, danes me je ena teta izsilila pr brniku, tko da je rezultat po?kodovana zadnja vrata, malenkost prag, blatnik , pa odbija?. Kam peljati tole zrihtat? Kaka ideja?
Predvsem mi je va?no to, da ne hodim spet 4x nazaj.
Mislim, da bom letos menjal zimake. Jih imam ?e nekaj sezon, pa nimam ve? dobrega filinga. Zdaj sem imel nokian, katere bodo pa naslednje pa bog ve.
Bolj mi je va?no, da je po mokrem pa plundri ok. Na suhem je na?eloma ve?ina gum dobrih. Ve?krat so taki pogodji, da je mokra cesa kot da bi bil samo sneg.
Se pravi, trenutno mamo GY UG 8 v izboru, pa mogo?e bi ?e kako dunlopko zraven dodal. Kaj pa continental?
A ostali imate zimske na drugih 15 col feltnah (195/65/15) al mate to standardno 205/55/16?
Evo tudi jaz sem spro?il zadnji? ro?no regeneracijo. ?e se je prej s Petrolovo nafto regeneracija izvajala na cca 170-180km, se sedaj na 210. Me pa zanima kaj bo , ko bom tankal spet hoferjev, s to se je ?e prej izvajala na cca 210km. Torej, nek napredek je :-)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz sem pa za drugi avto vzel te: http://www.mimovrste.com/artikel/553000211...ka-izen-xw-kw23
Baje se jim obnesejo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani