Ko pride do recesije in to zna bit kmalu bo nafta 50$
pred 2 minutama je Boss napisal:
Če bo ostalo pri tem trendu bi lahko čez slabih 14 dni bil bencin pod 1,4 dizel pa pod 1,5. Mogoče je zato Pelosijeva šibala na Tajvan, da zaneti novo krizo in da spet dvigne ceno energentom.
Ej, tista tesnila so na 3ki ne na CX30 ampak na moji nekdanji je po 4ih letih vse bp.. 😊
Naj povem na ves glas CX30 je
PREMIUM in tisti, ki jo nimate brezveze serjete po tovarni MAZDA, ker s tem delate škodo tudi sebi! Jaz sem po prvem letu neskončno zadovoljen in tudi 3ka je po 4ih letih in 40kkm v top formi, vse je bp!
Pa še tiste slike od okenskih tesnil,..premium ni kaj, pa še kaj bo pripravalo na plano
Ej, tista tesnila so na 3ki ne na CX30 ampak na moji nekdanji je po 4ih letih vse bp.. 😊
Naj povem na ves glas CX30 je
PREMIUM in tisti, ki jo nimate brezveze serjete po tovarni MAZDA, ker s tem delate škodo tudi sebi! Jaz sem po prvem letu neskončno zadovoljen in tudi 3ka je po 4ih letih in 40kkm v top formi, vse je bp!
Če bi res tesnilo, bi bilo super. Pa žal ne, tudi spredaj ne, kjer so gumice ravne ...
Se je že zgodilo, da stekel na prednjih vratih M3 2018 nisem mogel spustiti-dvigniti. Ali recimo, suho steklo spustiš in nato dvigneš mokro (znotraj je očitno vse mokro). Na Mazda servisu so mi dejali, da je to, da kdaj v mrazu ne morem spustiti stekla, normalno. 🙃
V Franciji ni regulirane cene pa je po večini od 1,68-2€.Preverjeno iz prve roke. Najcenejše gorivo je ponavadi na pumpah Total. Je pa tudi res, da je dvesto različnih prodajalcev in je res konkurenca na vsakih par kilometrov.
In zdaj, ko ne gre, sli SLABE volje, ali kaj želiš povedati? (sem vesel, da glih vsaka črna napoved, se vendarle NE uresniči, matrwola, no, že tako je folk čedalj bolj zamorjen, kamorkoli pogledam).
Zanimivo.....🤔
Sem razmišljal ravno obratno,sem VESEL in vidim same spodbudne napovedi pa tudi ljudje so vedno bolj vedri in veseli...... (Do konc poletja) 🥴
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ko pride do recesije in to zna bit kmalu bo nafta 50$
Sam d... k mešajo povsod.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani