Skoči na vsebino

Janez82

Člani
  • Sporočil

    3
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Dodatne informacije

  • Moj avto
    Mazda 3 letnik 2012

Nedavni obiski profila

367 ogledov profila

Dosežki uporabnika Janez82

Novinec

Novinec (1/14)

0

Ugled

  1. Nisem dal original mazda akumulatorja..zamenjal mi je mehanik,kjer sem akumulator kupil..
  2. Vse kar sem naredil je da sem zamenjal akumulator,kljuke nimam,bom pogledal tudi varovalke..mogoce kak predlog za avtoelektricarja,mogoce ki se spozna na mazde..?? Hvalaa..
  3. Pozdravljeni! Pred letom dni okvirno,mi je na poti v zagreb prenehal delovati sistem i-stop..(model :mazda 3,letnik 2012,disi 2.0),bilo je poleti zelo vroc dan..rekli so naj zamenjam manjsi akumulator,da je le ta fuc..to sem storil in nekaj casa je bilo uredu,zdaj pa mi je zopet zacela utripati i-stop lucka,poleg nje pa se check engine lucka(francoski kljuc),ob tem ne deluje tudi tempomat in pa zavorne luci..lucka check engine se vmes tudi ugasne in tempomat zacne delat,i-stop sistem in pa zavorne luci pa ne.. Je kdo ze imel podobne tezave?kako ste jih resili? Upam da sem razumljivo opisal tezave z avtom,pa najlepsa hvala za vse odgovore in nasvete..
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.