Skoči na vsebino

TheBob

Člani
  • Sporočil

    4
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Nedavni obiski profila

577 ogledov profila

Dosežki uporabnika TheBob

Novinec

Novinec (1/14)

0

Ugled

  1. Zivjo vsem! Zacetnisko vprasanje ampak ker tega nisem nikoli se pocel, pac moram vprasat. Imam mazdo 3 hatchback, kupljeno leta 2016, in mislim, da je skrajni cas, da zamenjam brisalce, ker ze zelo slabo brisejo. A moram za to v pooblascen servis ali pa jih lahko kar sam kupim (crpalka ali celo prek spleta)? Ce slednje, kako vem, katere mere so prave? Hvala in lp!
  2. Hvala vsem za pomoc. Bom poskusil najprej sam s prazno SD kartico. A jo moram kaj formatirat, ce je prej bilo nekaj gor?
  3. Zivjo vsem! Torej, avto (mazda 3) je zdaj 3 leta star in zastonjske posodobitve za navigacijo, ki je prisla z avtom na SD kartici,so se iztekle. Problem je pa ta, da zemljevidov v bistvu nikoli nisem mogel posodobiti, ker na SD kartici ni bilo dovolj prostora za posodobitev. Zanima me, kaksne so sedaj moje opcije, ce nocem kupiti popolnoma nove kartice z novimi zemljevidi (v mazda centru so mi rekli, da bi stalo 600 eur!!!). A se da nekako prekopirati vsebino SD kartice na novo kartico (z vec prostora) in jo registrirati v avtu? Hvala!
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.