Jump to content

mario3

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 nevtralno

About mario3

 • Rank
  Novinec

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. No, na koncu sem se odločil za titanium flash sivo. Mislim da se avtu dobro prileže.
 2. Kako pa jo bi zaščitil, misliš na folijo? Koliko pa je bilo kaj teh luknjic v tem času, tako na približno?
 3. Ta polymetal modra se mi tudi kr dopade. Kako pa se potem popravi te luknjice od kamenčkov? A lahko to narediš sam doma ali moraš do kakega mojstra in kakšni so kaj stroški? Do sedaj namreč pri nobenem avtu nisem imel problemov s tem, tudi po desetih letih luknjic od kamenja skoraj nisem imel. Verjetno so bile včasih barve trpežnejše.
 4. No, odločitev je padla, kupil bom mazdo cx 30. Nekako pa se ne morem odločiti glede barva. Favorit je rdeča, vendar sem po prebiranju tujih forumov zasledil, da se pojavljajo težave z luščenjem barve, ki naj bi bilo najbolj izrazito pri rdeči barvi. Ali so druge barve res bolj trpežne?
 5. So opazne kakšne razlike v kvaliteti izdelave?
 6. No pa še to, a kdo ve kje izdelujejo cx 30 za slovenski trg. Tega podatka nisem nikjer zasledil.
 7. AWD in bencin je pri nakupu pogoj. Mi je pa notranjost mazde veliko lepša. No, znanec (sodelavec) me je prepričeval, da naj vzamem hyundai, ker naj bi bil bolj vzdržljiv in bo z njim po nekaj letih uporabe manj težav. Je pa res, da sam vozi hyundai-a. Edino kar me malo moti pri mazdi je, da pri izbiri awd ne moreš izbrati nižjega paketa opreme, saj stvari, kot je na primer električni pomik pritlažnjih vrat, osebno ne potrebujem. No, upam le da se električni pomik ne kvari. Je imel že kdo probleme?
 8. Skoraj sem že naročil mazdo cx 30, pa mi je znanec priporočil, da raje kupim hyundai kono. Tako da sem spet v dilemi. Cena je res malo nižja... Kako se kaj primerjata ta dva avtomobila in kateri bi bil na dolgi rok bolj zanesljiv.
 9. Tudi guma za samokolnico je boljša kot nič, ker se kar veliko vozim po makedamu in rezerva velikokrat prav pride. Kdaj pa se menjajo modeli vozil, zdaj so verjetno v prodaji še modeli za 2020 ali pač? In kako bo z cenami drugo leto, če kdo ve? Ker te kazni za preveč co2 bodo verjetno prevalili na kupce.
 10. Awd kupujem ker ga tudi potrebujem, saj je drugače pozimi lahko problem priti domov. Me je pa zmotilo dejstvo, da ni vključene rezervne gume. Doplačilo pa je čez 900€. Ali se da dobiti kje bolj poceni, ker 900€ je preveč.
 11. Pozdravljeni. Spogledujem se z nakupom mazde cx 30 awd. Sedaj pa me zanima, kateri motor mi priporočate? Kolebam med 150G in X. Na testni vožnji velikih razlik nisem občutil, je pa res da nisem šel v velike obrate. Pri X imam pomisleke predvsem z dolgoročno zaneslijvostjo. Kot drugo pa me zanima, kolikšna bi bila dobra cena na katero bi ciljal pri pogajanju, če je na primer cena na ceniku 27 290€.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.