Skoči na vsebino

mario3

Člani
  • Sporočil

    16
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Nedavni obiski profila

Blok nedavnih obiskovalcev je onemogočen in ni prikazan drugim uporabnikom.

Dosežki uporabnika mario3

Novinec

Novinec (1/14)

  • Dobro reagiranje Rare
  • Prvi prispevek Rare
  • Sodelovalec Rare
  • Prvi teden je končan
  • Mesec dni kasneje

Nedavne značke

8

Ugled

  1. mario3

    Mazda CX-30

    Sem zdaj pogledal račune iz servisa in ugotovil, da so lani uporabili olje Supra 0W-20, prejšnje leto pa Ultra 5W30, tako da bi lahko bil vzrok tudi v tem. Bom vprašal še na servisu.
  2. mario3

    Mazda CX-30

    Zdravo. Od zadnjega servisa sem prevozil malo čez 13k km, pa se mi je prižgala lučka za olje. Nivo sem preveril in je res blizu minimuma. Zanima me, ali je taka poraba olja normalna? Gre pa za motor g150, ki ima cca. 50k km.
  3. mario3

    Mazda CX-30

    No, opozorilo je zdaj samo od sebe izginilo. Upam, da tako tudi ostane.
  4. mario3

    Mazda CX-30

    Bom poklical. Imam jutri službeno pot, tako da bom očitno moral z drugim avtom. Hvala za pomoč.
  5. mario3

    Mazda CX-30

    Pozdravljeni, pri moji mazdi cx-30 se je pojavilo opozorilo o napaki, kot je prikazano na sliki. Ali je kdo ve, kaj bi lahko bilo narobe, oziroma ali je že kdo imel podobno opozorilo?
  6. mario3

    Mazda CX-30

    No, na koncu sem se odločil za titanium flash sivo. Mislim da se avtu dobro prileže.
  7. mario3

    Mazda CX-30

    Kako pa jo bi zaščitil, misliš na folijo? Koliko pa je bilo kaj teh luknjic v tem času, tako na približno?
  8. mario3

    Mazda CX-30

    Ta polymetal modra se mi tudi kr dopade. Kako pa se potem popravi te luknjice od kamenčkov? A lahko to narediš sam doma ali moraš do kakega mojstra in kakšni so kaj stroški? Do sedaj namreč pri nobenem avtu nisem imel problemov s tem, tudi po desetih letih luknjic od kamenja skoraj nisem imel. Verjetno so bile včasih barve trpežnejše.
  9. mario3

    Mazda CX-30

    No, odločitev je padla, kupil bom mazdo cx 30. Nekako pa se ne morem odločiti glede barva. Favorit je rdeča, vendar sem po prebiranju tujih forumov zasledil, da se pojavljajo težave z luščenjem barve, ki naj bi bilo najbolj izrazito pri rdeči barvi. Ali so druge barve res bolj trpežne?
  10. mario3

    Mazda CX-30

    So opazne kakšne razlike v kvaliteti izdelave?
  11. mario3

    Mazda CX-30

    No pa še to, a kdo ve kje izdelujejo cx 30 za slovenski trg. Tega podatka nisem nikjer zasledil.
  12. mario3

    Mazda CX-30

    AWD in bencin je pri nakupu pogoj. Mi je pa notranjost mazde veliko lepša. No, znanec (sodelavec) me je prepričeval, da naj vzamem hyundai, ker naj bi bil bolj vzdržljiv in bo z njim po nekaj letih uporabe manj težav. Je pa res, da sam vozi hyundai-a. Edino kar me malo moti pri mazdi je, da pri izbiri awd ne moreš izbrati nižjega paketa opreme, saj stvari, kot je na primer električni pomik pritlažnjih vrat, osebno ne potrebujem. No, upam le da se električni pomik ne kvari. Je imel že kdo probleme?
  13. mario3

    Mazda CX-30

    Skoraj sem že naročil mazdo cx 30, pa mi je znanec priporočil, da raje kupim hyundai kono. Tako da sem spet v dilemi. Cena je res malo nižja... Kako se kaj primerjata ta dva avtomobila in kateri bi bil na dolgi rok bolj zanesljiv.
  14. mario3

    Mazda CX-30

    Tudi guma za samokolnico je boljša kot nič, ker se kar veliko vozim po makedamu in rezerva velikokrat prav pride. Kdaj pa se menjajo modeli vozil, zdaj so verjetno v prodaji še modeli za 2020 ali pač? In kako bo z cenami drugo leto, če kdo ve? Ker te kazni za preveč co2 bodo verjetno prevalili na kupce.
  15. mario3

    Mazda CX-30

    Awd kupujem ker ga tudi potrebujem, saj je drugače pozimi lahko problem priti domov. Me je pa zmotilo dejstvo, da ni vključene rezervne gume. Doplačilo pa je čez 900€. Ali se da dobiti kje bolj poceni, ker 900€ je preveč.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.