Skoči na vsebino

Bakerman

Člani
  • Sporočil

    4
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Vse objave uporabnika Bakerman

  1. Bakerman

    MazdaEdit?

    Imam jaz od Drtuned, kaj te zanima?
  2. Še moje izkušnje zadnjih zavor na Mazdi 3 2016. Lansko leto zašteka zadnja leva čeljust: na avtocesti opozorilo za neenakomeren tlak v pnevmatikah, ustavim na bencinski, platišče vroče in iz zavore se je malo kadilo. Pelko zamenja čeljust z obnovljeno in na mojo željo zamenjamo še desno + nove diske in pakne, torej na zadnji osi vse komplet novo/obnovljeno. Letos mi ponovno zašteka zadnja leva čeljust. Peljem do Koširja, mi jo obnovi in zaenkrat brez problema deluje. Pove še, da se mi bo verjetno spet ponovilo, ker so bile obnovljene speskane, pri tem pa se malenkost spremenijo dimezije in nova tesnila ne nalegajo kot tovarniško. Priporoča, da ko mi naslednjič zašteka, naj kupim na spletu nove čeljusti od Budweg, pripeljem do njega da zmonitra in nato naj bi bil mir.
  3. Sj mi je kr malo nerodno napisat, sam... žarnice so bile nedelujoče (tudi rezervna, čeprav na pogled ok, nisem pa preveril z multimetrom). Zamenjal in vse deluje, kot v navodilih. Model je s halogenkami, ne xenon. Imam pa zadnje luči rad vklopljene tudi podnevi, ker je barva avta manj vidna.
  4. Pozdravljeni, imam težavo z nedelovanjem zadnjih luči (tail) oz. jih ne znam vklopiti Oprema je Challenge, tako da na ročici ni pozicije "Auto". V nobenem izmed 2 položajev, poleg OFF, zadnje in pozicijske luči ne svetijo. Osvetlitev registrske tablice in osvetlitev instrumentov delujeta ok. Pravtako normalno delujejo vse zavorne luči ter zadnja meglenka. Preveril in testno zamenjal sem varovalko, žarnici, vse je ok. Se je že kdo srečal s tovrstno težavo? Hvala in lp
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.