Jump to content

Chelemico

Members
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Reputation

3 nevtralno

About Chelemico

 • Birthday 09/15/1987

Profile Information

 • Gender
  Moški
 • Location
  Gornja Radgona

Other informations

 • Car modell
  M6 CD140 2009

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Moja trenutna korejska makina mi pije 11,5l, pa nikamor ne gre. Zato se malo nagibam, če bi menjal, ker če že toliko srka, kot praviš, pol se naj vsaj premakne. Kaj pa pogon bi me moral kaj srbeti (AWD pa to)?
 2. Se strinjava, mene predelava na plin moti tako, da takšnih niti ne gledam.
 3. Menda je mel eno, ki je zaribala pri 150kkm, pa o nekih problemih z oljnimi pumpami mi je govoril. Kolikor pa berem po forumih, pa ni neke krize z motorji.
 4. Da ne odpiram nove teme, bom kar to uporabil. Kljub temu, da mi je mehanik odsvetoval nakup, ne morem nehat sledit avtoneta in bencinskih CX-7. Vozim se 1,2km v službo in ene 3km iz službe, torej večinoma bi bile skrajno kratke razdalje. Kakšen vpliv imajo takšne kratke razdalje na turbino in pritikline? Kolikšen strošek je zamenjava ketne s pripadajočim materialom? Kolikšni so lahko večji izredni stroški če kaj "večjega" crkne?
 5. Se točno vidi kak je obrabljeno? Moram najti čas, pa vzet pumpo dol, da vidim, če bom kaj več videl.
 6. Kako pa si vedel, da je to dvoje krivo? Si sam menjaval. Vijak je težko odviti?
 7. Rožlja, ali kako bi rekel (v obratih). Mehanik je takoj slišal, pa pravi da se mu zdi, da na pedalu od bremz čuti, da ni to to.
 8. Kolebam, če naj probam srečo z rabljeno vakum pumpo, ali naj plačam slabih 400€ za novo. Kakšno mnenje?
 9. Danes sem avto prevzel pri mehaniku (hvala Aless, maš pivo v dobrem!) in sem ga zdaj teral po avtocesti do 200km/h in do slabih 5k rpm cca 70km, poraba po BC je narasla na 7,8 😑 Gre pa lepo, bi se še kar vozil. Naslednji projekt je zamenjava vakum pumpe, ker se počasi poslavlja.
 10. Se bom potrudil z predstavitvijo. O porabi pa ne bi , ker sem zaenkrat kar malo razočaran, BC kaže 7,5 l, pa to ni mestna vožnja, niti priganjanja ni blo, ker nisem bil ziher, kakšno je olje.
 11. Šobe so zunaj, nobena ni spuščala, sito skoraj čisto. Mogoče pa si bo mazdica zaslužla svojo temo-predstavitev.
 12. Ne ni še nič preverjal s testerjem, samo v naprej razmišljam, v primeru, da katera na bo šla ven, pa se bo pol na silo ven dajala, pa se uniči. Hvala za opozorilo.
 13. Evo naročen na menjavo podložk, pa čiščenje sita po potrebi, pa filtri pa olje itd. V primeru, da bo potrebno kakšno šobo menjat, ali so te šobe OK?: https://www.autodoc.si/denso/7277107
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.