Skoči na vsebino

befit

Člani
  • Sporočil

    8
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Nedavni obiski profila

Blok nedavnih obiskovalcev je onemogočen in ni prikazan drugim uporabnikom.

Dosežki uporabnika befit

Novinec

Novinec (1/14)

  • Prvi prispevek Rare
  • Prvi teden je končan
  • Mesec dni kasneje

Nedavne značke

3

Ugled

  1. befit

    Zanimivi oglasi!

    če bi dal VIN v ameriške strani, kjer se beleži zgodovina, sem prepričan, da je velika šansa, da je bil sesut ali celo totalka, to je skoraj edini način da se je nekomu splačal uvoz, to velja tudi za vse ostale ameriške avte, ki v Evropi niso bili nikoli uradno naprodaj, zakaj bi nekega navadnega civica vlekel v evropo, zato da bi edini imel samo en par vrat? stroškov s prevozi, homologacijami, carina, davek je toliko, da ni vredno, razen če ga dobiš za drobiž
  2. befit

    Mazda CX-30

    Kako je s to modro barvo v notranjosti, prvi 2 sliki sta random iz neta, gre 100% za avto, ki ni IPM, naslon je moder armatura je modra, zadnji 3 sliki sta pa iz avta katerega imam nagledanega, avto ni IPM, zakaj izgleda naslon za roko sive-črne barve, pri ostalih iz 2019 in 2020 pa se mi zdi da so modri. A je mogoče, da so šli to menjat na avtu, ki so ga imeli v salonu?
  3. befit

    Mazda CX-30

    a so bile še kakšne druge znane izboljšave z IPM, poleg prihoda novega x186? imam dilemo med z opremo naloženim avtom iz stare zaloge, avto je iz 2019 ali prve polovice 2020, (a se po VIN lahko preveri dejanski mesec izdelave?) in med tem, da vzamem IPM, vendar bo za to ceno manj opreme
  4. befit

    Mazda CX-30

    btw a dizla je kdo od vas vozil? vidim da jih niti 10 ni bilo registriranih v slo, sedaj so ga pa umaknili
  5. befit

    Mazda CX-30

    meni je zelo všeč ta machine grey, a to jemljete vsi tisti akcijski 0% leasing prek summita, da se tako vleče postopek prevzema? če nakažeš cel znesek verjetno traja manj časa?
  6. befit

    Mazda CX-30

    Živjo, eno vprašanje o cx30 g122, kako se pelje v klanec? treba priganjati v visoke obrate ali postane kaj glasen, ali lepo vleče kot kakšen dizel na 1800-2500?
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.