Skoči na vsebino

escapez

Člani
  • Sporočil

    5
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Nedavni obiski profila

Blok nedavnih obiskovalcev je onemogočen in ni prikazan drugim uporabnikom.

Dosežki uporabnika escapez

Novinec

Novinec (1/14)

4

Ugled

  1. Edini strošek, ki ga imaš je sprememba pogodbe - za to ti bodo računali približno 60€.
  2. Kako si uspel dobiti tako dobro ceno?
  3. Upam, da enkrat v prihodnosti padejo kakšne feltne - ko bo kakšnega jurčka preveč na računu 🙃 Avto pa je bele barve. Se mogoče spomniš kakšna je bila cena nove M6 Revolution tisto leto? Sem na hitro pregledal starejše kataloge in 6.8.2019 je bil Attraction model na voljo za 29.990€, Revolution pa 32.090€. Ne vem ali se cene dvigujejo zaradi razmer na trgu ali zaradi novosti, izboljšav in sprememb, ki so se dogajale tekom let na tem modelu 🤔 Trenutno je cena za Revolution 33.990€, Attraction pa 31.890€.
  4. Fantje resnično hvala za nasvete. Jih bom vsekakor upošteval. V petek imam dogovorjen termin za servis. Bom pa tale topic izkoristil še za eno vprašanje. Nakup avta se je odvil zelo hitro saj sem avto zaradi osebnih razlogov bil dobesedno primoran kupiti iz danes na jutri. Na testni vožnji sem bil z nekaj različnimi avtomobili nižjega cenovnega razreda in višjega cenovnega razreda - vendar srce je hotelo Mazdo. 😉❤️ Ta Mazda 6 pa je bila še edini "nov" dizel karavan v Sloveniji za prodajo in v kolikor dam "vstran" to težavo glede menjalnika - mi je res super avto. Mazda6 SPC CD150 Attraction TESTNI (karavan) Cena: 27.250€ Prva registracija: 2020 / 7 Prevoženih: 5600 MPC: 31.890€ Garancija: 5 let (torej še 4 leta) Kaj menite glede cene? Preplačal ali OK? Koliko bi po vašem bila realna cena glede na prevožene / registracijo?
  5. Pozdravljeni Odločil sem se za nakup "nove" Mazde 6 letnik 2020 (dizel 1.5) pri pooblaščenem prodajalcu. Gre za nadomestno / testno vozilo, ki je imelo 5500 prevoženih ob prevzemu. Pred nakupom mi je bilo rečeno, da bo vozilo ob mojem prevzemu pregledano iz strani serviserjev - vendar v kolikor pogledam v digitalno servisno knjižico ni zabeleženih nobenih servisev. Zanima me v kolikor so takšni servisi obvezni ob predaji testnega / nadomestnega avtombila iz strani Mazdine politike? Namreč občutek imam, da pri avtu nekaj ni popolnoma OK. Prestavljanje iz 1 v 2 brzino namreč "zaskoči" oz se prestavlja z uporom - težko bi to opisal z drugačnimi besedami. Menjava iz 1 v 2 brzino namreč ni "smooth" kot pri ostalih (npr. iz 2 v 3 ali pa iz 3 v 2, itd...). V kolikor je avto pri miru gre samo menjavanje popolnoma OK in brez nobenega upora. V nakup tega (novega) avta sem šel v želji, da imam končno mir z servisi in popravili. Vem, da je še avto v garanciji in bom šel vsekakor na uradni servis. Jezi me samo to, da če so pri prodajalcu vedeli za to težavo in mi prodali tak avto - namreč od moje testne vožnje in nakupom je minilo 7 dni. Vozilo je bilo v vmesnem času v uporabi.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.