Skoči na vsebino

zamex23

Člani
  • Sporočil

    4
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Nedavni obiski profila

Blok nedavnih obiskovalcev je onemogočen in ni prikazan drugim uporabnikom.

Dosežki uporabnika zamex23

Novinec

Novinec (1/14)

  • Prvi prispevek Rare
  • Prvi teden je končan
  • Mesec dni kasneje

Nedavne značke

0

Ugled

  1. zamex23

    Mazda CX-30

    Če koga zanima, jaz se po slabih dveh mesecih lastništva odločam za možno prodajo. Nič narobe z avtom, super za vozit, tudi vse dela kot mora. Ampak glede na to da je prišel naraščaj sem mislim, da mi bo cx30 dovolj velik za splošno uporabo. Tako pa je malo preveč fensi šmensi za mene. Tako da če koga zanima, avto ima 2100km trenutno, paket Style, matrične luči, črne barve, zatemnjene šipe, zimske/letne gume. Gumi tepihi. Pošljite sms na 031 585 282
  2. zamex23

    Mazda CX-30

    Ko je govora o termostatih. Pri meni 4 dan lastništva, pripeljem avto pred hišo da se ogreje zjutraj. Avto še ni imel 200km. Uglavnem pridem iz hiše, avto se mi je zdel ko da malo buhti od mašine zunaj, zunanja temperatura pa tudi -4C. Uglavnem se vsedem v avto, napaka na motorju, takoj na servis. Avto ponovno zaženem, nič se ni slišal da bi blo narobe, na temperaturo sploh nisem bil pozoren. Uglavnem v pol ure mi avto vrnejo s servisa, "zaštekal" digitalni termostat. Ne vem ali se je odštekal sam ko sem ponovno prižgal avto, ker drugač bi blo vrjetno kej fuč ali pa je bilo dovolj hladno. Uglavnem škode ni bilo. Na servisu so sicer rekl, da ni blo razloga, da ne bi delal in da če še enkrat zataji, bojo pač menjal. Upam da je še kje kak senzor, da zasilno izklopi avto, če presežeš temperaturo? Če kdo kaj ve? Sedaj ima avto za sabo slabe 1000km, napaka se mi še ni ponovila in upam, da tako ostane. Drugače pa meni se mašina ogreje zelo hitro, zdej ko sem bol pozoren na te zadeve. Nekje slabe 5 minut po regionalkih sm že na 100C. Povprečna poraba 400km regionalk, 400km avtoceste, trenutno 8.1L/100km...mogoče malo razočaran, trenutno še pazim, da ga ne teram, tako da ne vem kako vam rata s 6.5 povprečnimi, sploh stopite kej na gas ko speljujete? Bom pa rekel, da avto za to kar ga rabim jaz kar je za službo in kdaj malo naokoli super zadeva, saj do 100ke kar vleče. Tudi na avtocesti dokler je ravnina, 160-170kmh zelo tiha kabina, stabilna vožnja. Ko pa pride do hriba pa se konča. Avto zelo podhranjen na tem področju, mogoče celo malo več kot sem pričakoval, je pa res da nism glih šaltu v nižjo ker nisem hotel pridit nad 4000 obratov. Mi je pa jasno, zakaj je nekdo prodajal cx5 pred časom, s 120konji, ker to za na avtocesto ni. Danes mi je sicer bilo malo žal da nimam 4x4 ko mi je zametalo cesto do hiše, ampak v tretjem poskusu je vseeno šlo, za to kar mamo mi zime ga kaj dosti ne bom pogrešal.
  3. zamex23

    Mazda CX-30

    Hvala. Ja super avto, mogoče malo preveč drseč volan ali je pa še to za to ker je bol novo. Prav tako senzorji na vratih za odklepanje ne delajo najbolše sedaj ko je dež. Glede ostalih stvari pa nimam pripomb zaenkrat. Garaža pa upam, da drugo leto nova bližje vhoda hiše 😁
  4. zamex23

    Mazda CX-30

    Od včeraj naprej tudi jaz lastnik mazde, oprema PLUS STYLE, G-122 mašina. Super avto, proti konkurentom. Menjalnik in volan športna, da bi ga lahko primerjal z mojim nekdanjim mini cooperjem, menjalnik še celo boljši feel. Več ko do 5k še nisem prišel na obratih, ker pač..avto še 100km nima. Bom pa kmalu stestiral polni potencial.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.